Set cadou copii

Set cadou copii

Set cadou copii

Set cadou copii

Cumpara  set cadou copii la cele mai mici preturi de pe marketplace-ul copiilor mallcopii.ro. Avem o gama diverificata de articole pentru copii . Acesta este setul cadou ideal pentru micutul dvs. .

Surprindeți-i pe cei mici cu cutia din metal cu pătură și papuci Patrula Canină,set cadou copii! În plus, veți putea folosi cutia ca organizator practic pentru orice doriți.

https://mallcopii.ro/marketplacecopii/ora-pentru-somn/cutie-din-metal-cu-patura-si-papuci-patrula-canina/

  • Include: cutie din metal (aprox.: 30 x 12 x 20 cm), papuci și pătură (aprox.: 100 x 162 cm)
  • Compoziția păturii: 100 % poliester
  • Compoziția papucilor: 100 % poliester

Marime picior 26-28

Produsele se gasesc atat pentru baieti cat si pentru fetite . Avem disponibile diverse modele ,cu eroii preferati copiilor dvs.. Set cadou copii :  Spiderman , Trolls ,The Adgengers .

https://mallcopii.ro/marketplacecopii/ora-pentru-somn/cutia-din-metal-cu-patura-si-papuci-the-avengers-73666-3-pcs-albastru-2/

Pentru fetite :

https://mallcopii.ro/marketplacecopii/ora-pentru-somn/cutia-din-metal-cu-patura-si-papuci-trolls-70791-3-pcs-3/

https://mallcopii.ro/marketplacecopii/ora-pentru-somn/cutia-din-metal-cu-patura-si-papuci-spiderman-70798/

Si multi alti eroi din desene animate preferati de copii dvs. .

Fazele somnului la copii alaturi de set cadou :

In timp ce dormim, trecem de obicei prin trei faze de somn: stadiile 1, 2, 3 la care se adauga si somnul REM, caracterizat prin miscarea rapida a ochilor. Primele trei etape se mai numesc si somnul de tip non-REM (NREM). Trecerea progresiva prin aceste etape de somn, de la stadiul 1 si pana la somnul REM formeaza un ciclu de somn, dupa care ciclul se reia. Un ciclu complet de somn la adulti dureaza intre 90 si 110 minute.

Fiecare copil este unic si de multe ori putem gasi modele de somn diferite la copii. Este necesar ca somnul sa aiba atat o durata corespunzatoare varstei, cat si o calitate buna pentru ca, in timpul somnului se secreta hormonii de crestere si are loc productia de proteine necesara pentru cresterea si dezvoltarea armonioasa .

Pentru nou-nascuti, somnul ocupa cea mai mare parte a timpului. Ei dorm, per total, intre 10 si 18 ore pe zi.

In jurul varstei de 6 luni, majoritatea copiilor nu se mai trezesc pe timp de noapte pentru a manca si, prin urmare, dorm toata noaptea.

Prescolarii dorm, de obicei, intre 11-13 ore in fiecare noapte, iar dupa ce implinesc varsta de 5 ani. Majoritatea refuza sa mai doarma dupa-amiaza. Ca si in cazul copii mici, prescolarii se trezesc in timpul noptii. Dezvoltarea continua a imaginatiei ii face pe acestia sa simta frica pe timp de noapte si sa dezvolte cosmaruri .O serie de vise urate, care nu sunt reale si in timpul carora nu poti fi ranit.

Somnul copiilor devine mai linistit cu setul cadou achizitionat online de pe mallcopii.ro .

TOTUL PENTRU COPII PE MALLCOPII.RO .

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *


COMENZI WHATSAPP