Scaun auto copii

 

Scaun auto copii

Cauti scaun auto copii ? Marketplace-ul pentru copii mallcopii.ro va pune la dispozitie o gama variata de scaune auto pentru copii. Au fost  create special pentru nevoile micutului tau.

Potrivit articolului 97 din Hotărârea pentru aprobarea regulamentului de aplicare a OUG nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Copiii cu vârsta mai mică de 12 ani sau cu înălţimea mai mică de 150 cm trebuie să poarte centuri de siguranţă . Trebuie daptate greutăţii şi dimensiunilor lor, iar cei cu vârsta mai mică de trei ani se transportă numai în dispozitive de reţinere omologate.

 

Scaunele de maşină pentru copii se aleg în funcţie de greutatea şi înălţimea copilului. Ca regulă generală, bebeluşii se transportă în scaune care se fixează cu spatele la direcţia de mers a maşinii.  Se recomandă ca părinţii să folosească un astfel de scaun până când copilul cântăreşte cel puţin 9 kg . Cand poate sta în picioare fără ajutor cel puţin 30 de minute.

Doar după ce copilul depăşeşte aceste limite, părinţii îi pot schimba scaunul cu unul care se fixează cu faţa la direcţia de mers a maşinii.

Pe piaţă exista trei tipuri de scaune pentru copii .  Scaune care se fixează cu spatele la direcţia de mers (pentru copii de până la 13 kg sau 12-15 luni). Scaune care se fixează cu faţa la direcţia de mers (pentru copii cu greutatea cuprinsă între 9-18 kg sau până la vârsta de patru ani) . Scaune înălţătoare (pentru copii cu greutatea cuprinsă între 15-36 kg sau cu vârste cuprinse între cinci şi 12 ani).

TOTUL PENTRU COPII PE MALLCOPII.RO .

 

Cos de cumparaturi