Produse copii

Produse copii

Produse copii

PRODUSE COPII

Gasiti o gama variata de produse copii pe marketplace ul copiilor mallcopii.ro . Avem cele mai bune preturi pentru copii dvs. .

Copil este un termen folosit în științele juridice, dreptpsihologiesociologie sau medicină care poate să însemne:

  • un om în faza de dezvoltare numită copilărie (în general în Europa copilăria durează până la vârsta de 14 ani; copilul face parte din familie, fiind urmașul și moștenitorul părinților săi biologici sau adoptivi). Copilul dispune de drepturile copilului.

 

copil1 sm [At: PRAV. 675 / V: (învcupi~ / A: copil / Pl: ~ii / E: cf alb kopil1 Băiat sau fată în primii ani ai vieții, până la adolescență. 2 (Îs~ de școală Elev. 3 (Îs~ mic sau (popde țâță Sugar. 4 (Îs~ nenăscut Făt. 5 (Îs~ de găsit Copil (1) cu părinți necunoscuți. 6 (Îs~ lepădat Copil (1) născut înainte de vreme. 7 (Îas) Copil (1) părăsit de mamă. 8 (Îs~ de suflet Copil (1) crescut de părinți adoptivi Si: înfiat9 (Îs~ de trupă Orfan crescut și educat de o unitate militară. 10 (ÎlavDe (mic) ~ Din copilărie. 11 (ÎeA avea ~ii A procrea. 12 (ÎeA face ~ii A naște. 13 (Îe) (A avea) o casă de ~ii A avea o familie foarte numeroasă. 14 (D. bătrâni; îeA da în mintea (sau în doaga) ~iilor A se ramoli. 15 (ÎeUnde și-a înțărcat dracul ~iii În locuri foarte îndepărtate. 16 (ÎsRăul sau boala ~iilor Epilepsie. 17 Fiu. 18 Fiică. 19 (Îs~ legitim sau natural Copil (1) născut în cadrul căsătoriei. 20 (Îs~ nelegitim (sau, pop) de lele, de pripas, de căpătat, din tichere Copil (1) născut în afara căsătoriei. 21 (Îs~ din flori Copil (1) a cărui mamă nu este căsătorită. 22 Tânăr. 23 (Învîs~ de casă Fiu de boier care făcea serviciul de paj la familia domnitoare sau la boierii mari. 24 (Îs~ de cor Băiat care ajuta preotul la diferite slujbe sau ceremonii religioase. 25 Persoană mai tânără considerată în raport cu una mai în vârstă. 26 (Fig) Cetățean. 27 Individ. 28 (Fig) Naiv. 29 (Înv) Servitor. 30 (La animale, în basme) Pui.

TOTUL PENTRU COPII PE MALLCOPII.RO.

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

COMENZI WHATSAPP