Politica de returnare

Politica de returnare

Conform legislatiei in vigoare valabila pentru persoane fizice poti sa returnezi produsele achizitionate de pe www.mallcopii.ro
, fara invocarea unui motiv, in termen de de 14 zile calendaristice de la livrarea produsului.
In cazul in care intentionezi sa returnezi un produs e bine sa stii urmatoarele aspecte:
1.      Intentia de a returna produsul  trebuie sa fie anuntata in scris trimitand un mail la adresa vanzatorului-Vezi Informatii vanzator la fiecare produs de pe site(va rugam sa precizati numele pe care a fost plasata comanda, produsul care doriti sa il returnati si daca doriti un alt produs la schimb). In cel mai scurt timp veti primi un raspuns pe mail cu intreaga procedura de retur.
2.      Returnarea produselor se face doar prin intermediul firmelor de curierat rapid. Pentru a returna un produs puteti alege orice firma de curierat doriti, sau puteti opta pentru firma de curierat cu, care firma noastra are contract beneficiend astfel de tarife preferentiale. Taxa de retur va va fi comunicata scriptic inainte de ridicare.
3.      Rambursarea contravalorii produsului se efectueaza in maxim 1 saptamana  de la primirea returului.
4.      Rambursarea banilor se poate face doar intr-un cont bancar. Pentru asta avem nevoie sa ne comunicati in scris codul Iban si titularul contului.
5.      Se recomanda returnarea produselor in ambalajul original, cu eticehete intacte fara urme de uzura. In cazul in care acest lucru nu este posibil, ne rezervam dreptul sa retinem o parte din suma ce trebuie returnata intrucat produsul nu mai poate fi vandut ca si produs nou.
Potrivit OUG nr. 34/2014 si alegii 249/2015 privind protectia consumatorior in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificare si completarea unor acte normative, in momentul in care hotarasti sa returnezi un produs, este esential sa ne anunti in scris printr-un mail trimis la adresa contact@mallcopii.ro . Poti face asta conform legii, fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor.

Produsele de ingrijire personala, de igiena a casei, accesorii medicale sau din gama Alimentatie bebe si ingrijire copil, desigilate (termometre, aspiratoare nazale, sterilizatoare, perii pentru curatat ,biberoane, pompe de san) nu pot fi returnate!

IMPORTANT!  In cazul produselor de igiena si ingrijire personala/medicale (aspiratoare nazale, umidificatoare, sterilizatoare, pompe de san, termometre, suzete, cosmetice etc.) si electrocasnicelor mici (miniblendere, fierbatoare, roboti de bucatarie, incalzitoare biberoane etc.) acestea NU POT fi returnate dupa desigilare sau utilizare!