Papusa personalizata de plus Heather

Pret:

90.00 lei

Papusile MeToo sunt fabricate din tesatura de inalta calitate, bumbac+poliester, eco si kids friendly. Pot fi spalate in masina de spalat fara a se deteriora. Sunt atent cusute si foarte rezistente. Ele pot fi cadoul perfect pentru Craciun, zile aniversare sau de ce nu, chiar si pentru Valentines Day.

* Dupa plasarea comenzii veti fi contactati pentru datele de personalizare.

Personalizarea produselor se face handmade cu vopsea pentru textile, rezistenta la spalat.

Comenzi telefonice la numarul

+40 770 133 835

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Ai la dispozitie o echipa de operatori experimentati care te vor ajuta cu cele mai bune sfaturi sa alegi produsul potrivit pentru tine. Ne poti contacta telefonic sau pe e-mail iar noi iti raspundem cu drag intrebarilor tale !

Ready to ship in 1-2 zile lucratoare from România


 

Shipping Policy

Produsele comercializate de catre seller sunt livrate folosind servicii de curierat rapid.
Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.
Comenzile cu valoare mai mare de 300 lei beneficiaza de livrare gratuita.
Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mica de 300 lei este de 20 lei.


 

Refund Policy

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.
Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.
Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa str. Macului, nr 95, Calarasi, Calarasi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 .
Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.
Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Consumatorul nu mai beneficiaza de aceleasi drepturi si in cazul in care produsul comandat a fost creat dupa solicitarile acestuia adica mai exact cadourile personalizate sau cele care prin natura lor nu pot fi returnate (cele care contin imagini sau texte personalizate la alegerea clientului).
Categoriile de produse care se exclud de la posibilitatea de returnare:
- Produsele personalizate
- Alte produse raspandite in categorii care prin natura lor pot fi personalizate
Nu se returneaza produsele pe motiv ca nu sunt asemanatoare cu fotografiile din descrierea produselor. Fotografiile din descriere sunt cu titlu de prezentare.
Returnarea produselor eligibile pentru acest proces se va face pe cheltuiala comerciantului in cazul acesta Cadouri Personalizate si prin aceeasi metoda de transport cu care s-a facuta si expedierea. Produsul trebuie sa fie ambalat in pachetul sau original (in cazul in care acesta era prezent), cel cu care a fost expediat. Suma aferenta produsului returnat, sau dupa caz, produsul care lipseste, va fi achitata de Cadouri Personalizate in termen de 14 de zile calendaristice de la solicitare.
Alte motive pentru returnarea unui produs:
- ati primit un alt produs decat cel comandat;
- produsul a ajuns la dumneavoastra defect sau deteriorat
- diferenta dintre imaginea produselor din magazin si cel primit de dumneavoastra este evidenta si se dovedeste(inclusiv diferenta de culori dar nu si de nuanta)
Daca primiti produsul deteriorat va rugam sa mentionati acest fapt pe formularul de transport si sa reclamati imediat acest fapt la adresa de e-mail coolartstyle@yahoo.com sau la numerele de telefon puse la dispoztie in cadrul magazinului. Daca pachetul ajunge la dumneavoastra deteriorat, desfacut va rugam sa refuzati primirea acestuia. In caz contrar orice reclamatie ulterioara este declarata nula.
Daca constatati ulterior ca produsul este defect, va rugam sa ne contactati pe aceeasi adresa de e-mail coolartstyle@yahoo.com sau pe numerele de telefon puse la dispozitie in cadrul websit-ului.

Produsele realizate la comanda ,personalizate dupa specificatiile clientei nu se pot returna conform Ord.130/2000 Cap.2 Art.10, litera c) --contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;
Va multumim pentru atentia acordata,
Cool Art Style

Informatii vanzator

  • Vandut de: Dream Kids Store
  • Vanzator: Ionelia Bucur
  • Adresa: Constanta
    Constanța
    900472
  • Nici o recenzie gasita inca !

Cos de cumparaturi