Casuta sortator roz tip montessori cu cifre si forme

• Jucaria din lemn este un produs cu diverse activitati instructiv-educative pentru copii

• Fiecare latura a jucariei contine jocuri cu piese din lemn, care pot fi

utilizate in invatarea notiunilor de baza: cifre, multimi, forme si culori

• Prin acoperisul casei pot fi scoase din interiorul jucariei cele 10 cifre , semnele matematice colorate si diferite forme geometrice

• Laturile jucariei sunt prevazute cu spatii special concepute pentru a se

introduce in interiorul jucariei formele

• Jucaria este confectionata din lemn, iar piesele sunt vopsite cu culori non-toxice

• Produsul este prevazut cu maner de prindere ca faciliteaza transportul

Categorie:

99,90 lei 65,00 lei

Cantitate

Ready to ship in 1-2 zile lucratoare from România


Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Casuta sortator roz tip montessori cu cifre si forme”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Informatii vanzator

  • Nume magazin: Teofab Business
  • Vanzator: Daniela Elena Istrate
  • Adresa: Sat Bughea de Jos, nr 341,com Gura Vitioarei, Prahova
    Bughea de Jos
    Prahova
    107306
  • Nici o recenzie gasita inca !

Jenga

No rating
Un joc de construcţie de turn. Jenga se joacă cu 54 de blocuri de lemn. Fiecare bloc are lungimea de 3 ori cât lăţimea şi e uşor mai mic ca înălţime faţă de lăţime. Blocurile sunt puse într-o formaţiune turn. Fiecare etaj este format din 3 blocuri unul lângă celălalt iar următorul etaj va fi poziţionat perpendicular pe cel anterior. Vor există aşadar 18 etaje în turnul Jenga. Cum etajarea blocurilor poate fi greoaie, o tablă de plastic pentru aceasta este inclusă. Odată ce turnul a fost construit, persoana care l-a construit începe prima. Mişcarea la Jenga reprezintă extragerea unui bloc de pe orice etaj cu excepţia ultimului construit şi poziţionarea acestuia pe ultimul etaj pentru a-l completa. Numai o mână poate fi folosită pentru a îndepărta un bloc; ambele mâini pot fi folosite dar doar una poate fi pe turn la un moment dat.Blocurile pot fi înghiontite pentru a elibera un bloc slab susţinut şi care nu deranjează restul turnului. Orice bloc mutat din spaţiul său poate fi lăsat aşa dacă se concluzionează că va dărma turnul dacă se mişcă. Turul se termină când următoarea persoană la mutare atinge turnul deşi poate aştepta 10 secunde înainte de mişcare în cazul în care consideră că ar putea să cadă în timpul acela. Jocul se termină când turnul se prăbuşeşte – cu alte cuvinte, orice altă piesă care cade din turn, înafara celei scoase pentru a fi mutată. Pierzătorul este cel care a cauzat prăbuşirea iar cel care a mutat înainte pierzătorului este câştigătorul.
24,00 lei
Jucarie viu colorata, atractiva care dezvolta spiritul de observatie al copilului. Prin numerele din lemn care corespund decupajelor aferente casutei, dezvolta spiritul de asociere al copilului, cat si capacitatea de observatie a acestuia. In acelasi timp numerele din lemn viu colorate si atent finisate, vor contribui la primele incercari ale copilului de a invata sa numere. Totodata se va familiariza si cu primele figuri geometrice simple, care sunt evidentiate pe decupajele din acoperisul casutei. – cifre groase din lemn care se scot/pun in spatiile decupate din acoperis, copilul va invata cifrele mai usor, cautand sa potriveasca cifra cu forma acesteia – un sortator inteligent de cifre; – forme geometrice ce se scot/pun peretii casutei; – ceas; – operatiuni matematice: + , – , =; – casuta are geam care se deschide/inchide si are decupata usa, iar peretii si acoperisul se demonteaza/monteaza usor, prin imbinari inteligente astfel ca micutul va invata modul de a construi o casuta, si felul cum aceasta arata, fara acoperis de exemplu Jucaria este confectionata din lemn usor, cu margini finisate si vopsite in culori vii, rezistente, non-toxice.
99,90 lei 65,00 lei
Este o jucarie din lemn in stil Montessori cu scop educativ. Cu ajutorul ei, micutul tau va invata miscarea in spatiu, culorile, viteza de miscare si alte notiuni elementare. Jucaria din lemn Pista de raliu cu masinute are 8 rampe colorate si descriu miscarea continua a masinutei care va fi asezata pe prima pista. Pe langa pista, jucaria contine trei masinute cu roti mecanice care aluneca usor, iar intre etaje se rostogolesc peste cap.
45,00 lei
Tablita multifunctionala cu cifre Montessori – o jucarie minunata dar si un instrument de invatare a unor notiuni elementare pentru cei mici. Tabla excelenta pentru prescolari dar si pentru copii mai mari. Tabla cu cifre se transforma intr-o cutiuta usor de transportat. -Se pot pune pe ea cifre si semne de matematica in locurile speciale -se poate scrie cu creta -se poate apoi sterge cu orice buretel. Invatarea distractiva este cea mai eficienta metoda la ora actuala. Cutia din lemn contine: cifre din lemn , semne de matematica , betisoare , un ceas, creta colorata , buretel .
75,00 lei 42,90 lei