Camera copilului

Camera copilului

Camera copilului este o prioritate pentru orice parinte ,pe mallcopii.ro va puteti indeplinii aceste prioritati. In acest spatiu cel mic isi va petrece destul de mult timp in primul an de viata .

Mobila Camera Copii Si Bebelusi KLUPS LITTLE BUNNY

 

 

Camera lui Bebe trebuie sa fie aerisita nu foarte aglomerata  . Sa contina niste elemente standard care sa fie usor de montat sau mutat  . Sa poata fi completate in timp si sa devina un spatiu intim pe care cel mic sa il iubeasca si in care sa se simta linistit relaxat fericit si acasa. Patutul transformabil Klups Princess  . Acest patut pentru copii Klups Princess este un model practic care poate fi utilizat o perioada mai indelungata. Este un patut transformabil confectionat din materale de calitate. Suportul saltelei poate fi reglat pe 3 niveluri de inaltime in functie de varsta copilului.

Caracteristici: – este un patut transformabil in pat de junior care poate fi utilizat o perioada mai indelungata pana la varsta de 7 ani – suportul saltelei poate fi reglat pe 3 niveluri de inaltime – un patut copii confectionat din materiale de calitate – vopselele utilizate sunt pe baza de apa non-toxice – doua dintre barele grilajului lateral sunt demontabile – marginile rotunjite vor impiedica accidentarea copilului. Dimensiuni: – 140(L) x 70(l) cm. Dulap cu 2 usi Klups Princess Acest dulap camera copii Klups Princess este practic si spatios. Va permite depozitarea hainutelor copilului atat pe rafturi cat si pe umeras. Este un dulap modern prevazut cu 2 usi si confectionat din materiale de calitate. Caracteristici: – un dulap camera copii confectionat din materiale de calitate – este prevazut cu 2 usi – este un dulap spatios si modern – in interior hainutele pot fi aranjate atat pe umeras cat si pe rafturi.

TOTUL PENTRU COPII PE MALLCOPII.RO .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMENZI WHATSAPP