Magazin jucarii copii

Magazin jucarii copii

Magazin jucarii copii

Cauti magazin jucarii copii ? Marketplace-ul destinat copiilor ,mallcopii.ro , iti ofera posibilitatea de a gasi tot ce ai nevoie pentru copilul tau . Avem o gama variata de articole destinate copiilor.

Jucariile ocupa un rol important in stadiile de dezvoltare ale copiilor.

In functie de varsta copiilor avem : jucarii pentru bebelusi , jucarii  copii 3 ani , jucarii copii 5 ani , jucarii copii 10 ani  .

 

Jucarii muzicale –  acestea ocupa un rol important in dezvoltarea calitatilor muzicale ale micutului. In viitor in functie de jucaria aleasa poate devenii , de ce nu un mic “Mozart ” sau un alt celebru cantaret .

https://mallcopii.ro/marketplacecopii/257125722660/covoras-muzical-mini-baterie/

Jucarii educative – de exemplu tabla de scris este un mod amuzant si atractiv de a-i invata pe cei mici sa scrie, sa deseneze si sa socoteasca, copii familiarizandu-se cu lucrul la tabla,o sa le fie mai usor cand merg la scoala .

Jucarii de inteligenta  – ca si exemplu cubul  Rubik ideal pentru a-i tine departe de ecranele telefoanelor, calculatoarelor si televizoarelor. Iar pentru ei va fi o incantare sa se joace cu acest cub.

Jucarii constructii – seturile lego ,seturile de constructii ofera copilului dumneavoastra momente pline de distractie si veselie, iar dumneavoastra, privindu-l zambind . Dezvolta perceptia vizuala si auditiva si coordonarea dintre maini si ochi.

Formele speciale si culorile vii incurajeaza copilul sa exerseze si sa se joace stimuland astfel dezvoltarea individuala.

TOTUL PENTRU COPII PE MALLCOPII.RO .

 

 

Cos de cumparaturi