jucarii copii

Jucarii copii

Jucarii copii

O gama variata de jucarii copii va asteapta pe marketplace-ul destinat copiilor mallcopii.ro . Copii sunt diferiti asa ca ne am gandit sa punem in acelasi loc jucarii copii pentru toate categoriile de copii .

Tinerea pasului cu copii este o provocare pentru parinti ,  zi de zi , deoarece acestia sunt intr-o continua dezvoltare dupa actiune si nou . Fiecare copil are propriul sau ritm de dezvoltare , celor mici le este foarte greu sa stea locului , in colectivitate .

Jucariile pentru bebelusi sunt destinate  dezvoltarii auzului , capacitatii motrice si motorii ale acestora .

Jucarie pentru copii de 1 an ,  pentru copii de 2 ani ,  pentru copii de 3 ani , pentru copii de 4 ani ,  pentru copii de 5 ani , pentru copii scolari .

Jocurile si jucariile din lemn care intra in categoria jucarii copii sunt potrivite pentru copii atunci cand sunt relaxati .  Acestea i ajuta sa-si dezvolte imaginatia , inteligenta si de ce nu creatia .

Jucarii si jocuri interactive : jocuri de rol , jocuri lingvistice , jucarii matematice , jucarii stiintifice . J

ocuri de cultura generala , jocuri de logica . Aceste categorii sunt potrivite in functie de varsta copiilor  dar si de capacitatea lor  intelectuala  .

Jucarii specifice pentru a dezvolta arta si indemanarea acestora , jucarii desen si pictura , jucarii creative . Jucarii pentru construit , jucarii muzicale , puzzle-uri .

O data cu trecerea la urmatoarea etapa , copii depasesc perioada posesivitatii , devin atrasi de jocurile in grup .  Cu jucariile potrivite orice ” furtuna” poate fi domolit/a .  Pot sta o perioada mai lunga de timp linistiti .

Atunci cand cei mici s au domolit sunt indicate jucariile de constructii , indicate in general dupa varsta de 3-4 ani . In cazul copiilor mai activi acest fel de jucarii nu este o alternativa potrivita , doar i va agita ,i va face mai irascibili .  Chiar si in acest caz si copii energici trebuie sa respecte anumite reguli .

La urmatoarea etapa sociala copii devin prieteni , invata sa socializeze intre ei , sunt capabili sa faca schimb de idei , jocuri si jucarii . In aceasta etapa copii energici pot fi domoliti cu ajutorul jucariilor care presupun arderea caloriilor acestora . In aceasta categorie pot fi folosite : mingine , coarda de sarit , bicicletele , trotinetele etc.

Pentru copii mai zburdalnici trebuie evitate jucariile  statice gen :  puzzle-urile  , logo-urile , cartile cu povesti lungi . Multe altele  care presupun concentrare pentru o perioada indelungata .

Ne puteti urmarii pe :

Facebook : https://www.facebook.com/Mallcopii-202891490263782/

Instagram :

Twitter  : https://twitter.com/CopiiMall

Pinterest :

Linkedin : https://www.linkedin.com/in/mall-copii-729119186/

Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCgGrLlnsWKJPS5AVyggwuWw?view_as=subscriber

VINO IN LUMEA COPIILOR CU MALLCOPII.RO . 

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cos de cumparaturi