Jucarii bebelusi

Jucarii bebelusi

Marketplace-ul online www.mallcopii.ro va pune la dispozitie jucarii bebelusi ,articolele,produsele necesare pentru copii dvs.

Cauti jucarii bebelusi ? Ai ajuns la locul potrivit. Inca de la o varsta frageda bebelusii , copii isi dezvolta abilitatile prin intermediul jucariilor . Avand in vedere avansarea tehnologiilor si implicit a produselor din care sunt fabricate jucariile , acestea au devenit si devin din ce in ce mai sigure si atractive pentru bebelusi .

Jucariile moi cu marginile rotunjite pentru siguranta copilului.  Jucarii distractive si viu colorate dimensionate pentru manutele mici ale copiilor ce stimuleaza imaginatia si creativitatea. Ii ajuta la recunoasterea formelor si a multor altor deprinderi .

Fie ca vrei o zornaitoare sau jucarii pentru baita, pe toate le gasesti la noi : jucarii pentru dentitie,jucarii de plus,jucarii pentru carusel ,jucarii muzicale si multe altele .

În comertul cu jucării una din dilemele întâlnite este cine alege jucăria: copilul sau adultul? Pentru copil jucăria preferată este aceea care reflectă cel mai bine visurile şi aspiraţiile lui . Dorinţele sale de a fi mare, de a imita sau reproduce lumea înconjurătoare; pentru părinte impulsul educaţional de a transmite valorile sale copilului se îmbină cu dorinţa de a-i oferi ceea ce i s-a refuzat în copilărie.

TOTUL PENTRU COPII PE MALLCOPII.RO .

 

Cos de cumparaturi