Informatii de livrare

Livrare produse
Costul transportului pentru orice comanda apare in cosul de cumparaturi
Stim cat de important este pentru parinti ca produsele comandate sa ajunga repede acasa, pentru ca cei mici sa se bucure de ele. Indiferent de valoarea comenzii plasate, produsele vor ajunge la adresa aleasa de tine pentru ca am ales sa colaboram cu una dintre cele mai bune firme de curierat de pe piata din Romania
Livrarea produselor comandate de pe site-ul www.mallcopii.ro se efectueaza pe intreg teritoriul tarii, utilizand serviciile de curierat rapid

Fiecare produs are informatiile de transport acceptate de cei care vand prin marketplace-ul mallcopii.ro/In cazul in care nu te afli pe teritoriul Romaniei, dar iti doresti sa comanzi produsele pe care le comercializam, iti recomandam sa iei legatura cu un prieten sau cu o ruda de familie pentru ca livrarea produselor sa se faca la adresa respectivei persoane. Ulterior, persoana in cauza iti poate trimite produsele comandate, oriunde in lume.
Livrarea produselor se face de luni pana vineri (sambata doar in orasele mari), exceptie facand sarbatorile legale, iar produsele ajung la destinatie in 24-48 de ore, in functie de ora la care a fost plasata comanda.
Inainte de livrare vei fi contactat (telefonci sau prin SMS)  de catre agentul Cargus curier pentru a fi informat legat de intervalul orar pentru livrare.

Daca, timp de 14 zile, curierul nu poate livra produsele din comanda plasata pe marketplace ul mallcopii.ro din diverse motive, din vina ta, sau daca produsele nu vor fi ridicate de la centrul firmei de curierat, vei fi considerat raspunzator pentru plata cheltuielilor de transport dus-intors.
Important: In cazul produselor personalizate, confectionate special pentru tine, termenele de livrare se pot prelungi. Consultantii nostri de vanzari te va anunta cu privire la termenul de livrare al produselor personalizate, acesta putand ajunge pana la 7 zile.

Mai jos gasesti cele mai frecvente intrebari legate de livrarea si receptionarea produselor:

Daca nu sunt eu acasa poate sa ridice alta persoana coletul?
Da. Nu este nevoie sa ridici personal coletul. Poate fi orice persoana de la adresa de destinatie sau chiar vecinii.

Adresa de livrarea trebuie sa coincida cu adresa de pe cartea de identitate?
Nu. Adresa de livrarea trebuie sa fie o locatie unde stii ca vei fi de gasit in ziua in care se stabileste ca va avea loc livrarea (poate sa fie la locul de munca sau adresa vecinului daca stii ca este mereu acasa)

Care este intervalul de livrare a coletelor?
Se livreaza de luni pana vineri in intervalul orar 8-17. Pentru livrarile ce au loc sambata, intervalul orar este de 8-14.

Cum procedez daca in intervalul orar 8-17 nu am o adresa fixa unde pot fi gasit?
In acest caz fie rogi o alta persoana sa ridice coletul pentru tine, fie optezi pentru ridicarea coletelor din sediul firmelor de curierat din localitatea ta.  De asemenea, ai putea sa te intalnesti cu agentul de livrare pe traseu (adica agentul, cand ai disponibilitatea, iti va spune unde se afla si iti va preda coletul in strada) In functie de cat de aglomerat esti tu sau cat de aglomerat este traseul agentului, aceasta varianta este mai putin sau mai mult de recomandata.

Curierul aduce coletul pana in fata blocului sau urca si pana la etaj ?
Livrarea coletelor se realizeaza de la usa la usa. Aceasta procedură presupune ca produsele comandate vor ajunge pana la tine si la etajul „x” apartamentul „y” daca este cazul.

Pot verifica continutul coletului la livrare inainte de a achita curierului?
Da, Se ofera posibilitatea de a verifica coletul la livrare

COMENZI WHATSAPP