Incaltaminte copii

Incaltaminte copii

Avem o gama variata de incaltaminte copii pe marketplace-ul online mallcopii.ro . Tipurile de incaltaminte variaza in functie de nevoile dvs. : incaltaminte impermeabila , incaltaminte cauciuc , sandale , sandale ortopedice. Sunt disponibile atat pentru fete cat si pentru baieti .

Avem diverse modele si marimi pentru toate categoriile de varsta copii .

https://mallcopii.ro/marketplacecopii/incaltaminte/incaltaminte-sport-copii-impermeabila-disney-minnie-negru-30/

Nu e usor sa gasesti incaltamintea perfecta pentru copilul tau. Picioarele celor mici nu sunt pur si simplu o mini-versiune a picioarelor unui adult. Ele cresc in etape de cate 1-2 cm pe an, pana la varsta de 15 ani. Este evident ca, la o asemenea rata a cresterii, marimile pantofilor copiilor trebuie verificate de mai multe ori pe an .

Nu incaltati niciodata copilul cu pantofi prea mari sau prea mici . Asigurati-va ca absolut toate incaltarile (inclusive cele sport sau cele care sunt purtate prin casa) se potrivesc exact .

  • Talpa interioara a pantofului pentru copil trebuie sa fie cu 0,5 – 1 cm mai lunga decat talpa piciorului copilului, masurata de la calcai pana la degetul cel mai lung
  • Nu imprumutati incaltamintea de la un copil la altul- niciodata doua perechi de picioare nu vor fi la fel, nici macar in cazul gemenilor identici
  • Taiati unghiile de la picioare ale copiilor drept si nu foarte scurt- nu le taiati rotund pentru ca acest lucru duce la cresterea riscului de unghii “incarnate”

Alegerea modelului ideal de încălțăminte sport este un pas esențial în practicarea oricărui sport.

 

TOTUL PENTRU COPII PE MALLCOPII.RO .

Cos de cumparaturi