Incaltaminte copii

Incaltaminte copii

Incaltaminte copii

Fiecare parinte cunoaste importanta incaltaminte  copii . Astfel mallcopii.ro s-a gandit sa va ofere astfel incaltamintea adecvata micutului dvs.si de ce nu unele sfaturi in alegerea ei  .

Inca de la primii pasi,  apar si primele intrebari despre pantofiori. Cum trebuie sa fie talpa? Glezna este sustinuta? Daca sunt prea mici? Sunt suficient de confortabili?

1.Marimea incaltamintei . Cel mai bine este sa te asiguri ca stii marimea corecta, care va permite atat confortul actual, dar si cresterea piciorului. O aflam simplu cu o foaie, un liniar si un creion. Piciorul copilului se pune pe foaie si se marcheaza varful degetului mare si cacaiul, apoi se masoara distanta dintre acestea. La lungimea astfel aflata adauga 1,5 cm

In functie de varsta si de rapiditatea cu care creste copilul, este bine sa verificati periodic daca este necesara inlocuirea incaltamintei cu o marime mai mare.

2.Inchiderea Pentru bebelusi sunt de preferat modelele cu scai sau ghetele cu siret si fermoar pentru inchidere facila, pentru juniori si adolescenti toate optiunile sunt viabile

3.Flexibilitatea. Materialul si talpa incaltamintei trebuie sa fie cat mai flexibile , sa nu-i impiedice pe micuti sa-si dezvolte mersul .

4.Designul. Modelele de incaltaminte cu diferite designuri imprimate pot aduce probleme deplasarii copilului deoarece uneori nu sunt realizate corespunzator . Alegerea celei  mai bune incaltaminti ramane modelul standard si cel anatomic.

TOTUL PENTRU COPII PE MALLCOPII.RO .

Cos de cumparaturi