Produse ingrijire organice

Se arată toate cele 28 de rezultate

Descriere: Hipoalergenica și nutritiva cremă pentru copii și sugari contracarează formarea inflamației. Protejează și calmează pielea sensibilă a părților intime datorită conținutului de suc de aloe amidon din orez și musetel. Formula inovatoare a cremei permite pielea să respire în timp ce se înmoaie și liniștește. Crema absoarbe foarte bine și miroase placut. Se recomandă în special pentru pielea sensibilă atopică predispusă la psoriazis și eczemă. Produs îmbogățit cu substanțe valoroase care protejează pielea copilului: -Sucul de aloe regenerează și hrănește pielea -orezul de amidon ameliorează iritarea și înroșirea pielii delicate ale sugarilor și copiilor -musetelul are efecte antiinflamatorii și calmante asupra pielii Caracteristici: -nu conține parabeni SLES SLS PEG EDTA OGM ingrediente de origine animală coloranți parfumuri sintetice DEA MEA TEA și silicon -conține ingrediente naturale din cultivarea organică controlată -testat dermatologic -nu au fost testate pe animale -crema este ambalată într-un ambalaj biodegradabil în forma unei case fermecătoare -imprimarea pe etichetă și ambalajul este făcută din coloranți naturali -destinate utilizării externe -proteja împotriva copiilor și temperaturi ridicate -produs conform cu Regulamentul UE (WE 1223/2009) -fabricat in Italia Detalii: -vârsta: 0m + -capacitate [ml]: 100 -greutatea produsului [kg]: 0 119 -dimensiunile produsului [cm]: 7 3 x 7 3 x 4 2 -greutate în pachet [kg]: 0.140 -dimensiuni în pachet [cm]: 7 4 x 7 4 x 13 1 Mod de utilizare: Aplicați un strat subțire de cremă la fundul copilului aplicați după schimbarea scutecelor sau cand este iritat. INCI: Alcoolul Cetearyl Oryza Sativa Oryza Sativa Amidon * Trigliceride Caprilic / Caprice Sesquistearat de metilglucoză Cetearil izononanoat Stearat de etilhexil Olivat de etilhexil hidrogenat Extract de flori Chamomilla Recutita Glicerină Glucoză Alantoină sorbitol uleiul de măsline hidrogenat nesaponificabil proteina de grâu hidrolizată glicină pantenol glutamat de sodiu sodiu Pca uree acid lactic sorbat de potasiu benzoat de sodiu dehidroacetat de sodiu parfum. * origine din fermele ecologice Produsul marca italiană Bubble & CO care în stil retro restaurează și întărește tradiția oferind produse pentru igiena și îngrijirea copilului și a întregii familii pe baza ingredientelor naturale certificate derivate în întregime din agricultura ecologică. Produsele au fost create pentru a satisface nevoile pielii de toate vârstele de la naștere la 100 de ani!
64,00 lei
Descriere: Emulsie organică concentrată pentru spălarea corpului pentru întreaga familie care datorită conținutului de amidon din orez și a sucului de aloe regenerează tonifică și hidratează pielea. Formula foarte ușoară se răspândește perfect și se absoarbe în piele lăsând-o netedă și relaxată. Se recomandă în special pentru spălarea și hidratarea pielii sensibile a copiilor și a adulților precum și pentru pielea atopică predispusă la psoriazis și eczemă. Produs îmbogățit cu substanțe valoroase pentru protecția pielii: -Sucul de aloe regenerează și hrănește pielea -orezul de amidon calmează iritarea și înroșirea pielii delicate a copiilor și a adulților Caracteristici: -nu conține parabeni SLES SLS PEG EDTA OGM ingrediente de origine animală coloranți săpun alcalin parfumuri sintetice DEA MEA TEA silicon polyquaternium și fenoxietanol -conține ingrediente naturale din cultivarea organică controlată -testat dermatologic -nu au fost testate pe animale -emulsia este ambalată într-un ambalaj biodegradabil în forma unei case fermecătoare -imprimarea pe etichetă și ambalajul este făcută din coloranți naturali -destinate utilizării externe -proteja împotriva copiilor și temperaturi ridicate -produs conform cu Regulamentul UE (WE 1223/2009) -fabricat in Italia Detalii: -vârsta: 0m + -capacitate [ml]: 150 -greutatea produsului [kg]: 0 166 -dimensiunile produsului [cm]: 4 5 x 4 5 x 15 5 -greutate în pachet [kg]: 0 178 -dimensiuni în pachet [cm]: 4 6 x 4 6 x 20 8 Instrucțiuni de utilizare: Aplicați o cantitate mică de emulsie dupa care clatiti corpul.Dizolvat în apă este soluția cea mai indicata pentru spălarea bebelușului. INCI: Aqua Oryza Sativa Amidon * Suc de frunze Aloe Barbadensis * Guma Xanthan Phytate de sodiu Benzoat de sodiu Sorbat de potasiu Parfum. * origine din fermele ecologice Produsul marca italiană Bubble & CO care în stil retro restaurează și întărește tradiția oferind produse pentru igiena și îngrijirea copilului și a întregii familii pe baza ingredientelor naturale certificate derivate în întregime din agricultura ecologică. Produsele au fost create pentru a satisface nevoile pielii de toate vârstele de la naștere la 100 de ani!
64,00 lei
Descriere: Gel de dus organic consistență lichida pentru spalarea bebelusilor si a copiilor care conțin vitamina E nalba (mallow) musetel si seminte de in catifelează și hidratează pielea delicată a copilului protejând în același timp pH-ul natural al pielii. Lichidul are un efect calmant asupra pielii iritate și înroșită. Se recomandă în special pentru pielea sensibilă atopică predispusă la psoriazis și eczemă. Perfect pentru copii. Ambalajele lichide distractive vor face copilul fericit să ajungă la el în timpul unei băi zilnice. Produs îmbogățit cu substanțe valoroase care protejează pielea copilului: -Vitamina E înmoaie și îmbunătățește aspectul pielii -îngrijirea și hidratarea pielii conține vitamina A B1 B2 C și E -musetelul are un efect antiinflamator calmant și liniștitor asupra pielii -In tonul de semințe de in și netezesc pielea Caracteristici: -nu conține parabeni SLES SLS PEG EDTA OGM ingrediente de origine animală coloranți săpun alcalin parfumuri sintetice DEA MEA TEA silicon polyquaternium și fenoxietanol -conține ingrediente naturale din cultivarea organică controlată -testat dermatologic -nu au fost testate pe animale -lichidul este ambalat într-un ambalaj biodegradabil în forma unei case fermecătoare -imprimarea pe etichetă și ambalajul este făcută din coloranți naturali -destinate utilizării externe -proteja împotriva copiilor și temperaturi ridicate -produs conform cu Regulamentul UE (WE 1223/2009) -fabricat in Italia Detalii: -vârsta: 0m + -capacitate [ml]: 500 -greutatea produsului [kg]: 0 553 -dimensiunile produsului [cm]: 7 4 x 7 4 x 18 2 -greutate în pachet [kg]: 0 581 -dimensiuni în pachet [cm]: 7 6 x 7 6 x 22 1 Mod de utilizare: O cantitate mică de lichid se toarnă direct în apă se aplică pe un burete umed sau direct pe un corp umed. Spălați apoi corpul copilului masându-l ușor. Clătiți abundent lichidul cu apă caldă. INCI: Aqua Sodiu Coacet de sodiu Clorură de sodiu Cocamidopropil Betaină Lauroil Glutamat de sodiu Parfum Acid Lactic Acid Benzoic Glicerină Acid Dehidroacetic Extract Chamomilla Recutita Extract Malva Sylvestris. Produsul marca italiană Bubble & CO care în stil retro restaurează și întărește tradiția oferind produse pentru igiena și îngrijirea copilului și a întregii familii pe baza ingredientelor naturale certificate derivate în întregime din agricultura ecologică. Produsele au fost create pentru a satisface nevoile pielii de toate vârstele de la naștere la 100 de ani!
75,00 lei
Descriere: Lichid organic și ușor de îmbăiat pentru beblusi și copii care conțin vitamina E mallow mușețel și semințe de in care înmoaie și hidratează tenul delicat al copilului protejând în același timp pH-ul natural al pielii. Lichidul are un efect calmant asupra pielii iritate și înroșită. Se recomandă în special pentru pielea sensibilă atopică predispusă la psoriazis și eczemă. Perfect pentru copii. Funny și colorat tubul va face copilul dispus să ajungă la el în timpul scăldatului de zi cu zi. Produs îmbogățit cu substanțe valoroase care protejează pielea copilului: -Vitamina E înmoaie și îmbunătățește aspectul pielii -îngrijirea și hidratarea pielii conține vitamina A B1 B2 C și E -musetelul are un efect antiinflamator calmant și liniștitor asupra pielii -In tonul de semințe de in și netezesc pielea Caracteristici: -nu conține parabeni SLES SLS PEG EDTA OGM ingrediente de origine animală coloranți săpun alcalin parfumuri sintetice DEA MEA TEA silicon polyquaternium și fenoxietanol -conține ingrediente naturale din cultivarea organică controlată -testat dermatologic -nu au fost testate pe animale -lichidul este plasat într-un tub la îndemână -imprimarea pe etichetă este făcută din coloranți naturali -destinate utilizării externe -proteja împotriva copiilor și temperaturi ridicate -produs conform cu Regulamentul UE (WE 1223/2009) -fabricat in Italia Detalii: -vârsta: 0m + -capacitate [ml]: 50 -greutate în pachet [kg]: 0 063 -dimensiuni în pachet [cm]: 5 4 x 3 5 x 11 Mod de utilizare: O cantitate mică de lichid se toarnă direct în apă se aplică pe un burete umed sau direct pe un corp umed. Spălați apoi corpul copilului masându-l ușor. Clătiți abundent lichidul cu apă caldă. INCI: Aqua Sodiu Coacet de sodiu Clorură de sodiu Cocamidopropil Betaină Lauroil Glutamat de sodiu Parfum Acid Lactic Acid Benzoic Glicerină Acid Dehidroacetic Extract Chamomilla Recutita Extract Malva Sylvestris. Produsul marca italiană Bubble & CO care în stil retro restaurează și întărește tradiția oferind produse pentru igiena și îngrijirea copilului și a întregii familii pe baza ingredientelor naturale certificate derivate în întregime din agricultura ecologică. Produsele au fost create pentru a satisface nevoile pielii de toate vârstele de la naștere la 100 de ani!
20,00 lei
Descriere: Gel de dus organic consistență lichida pentru spalarea bebelusilor si a copiilor care conțin vitamina E nalba (mallow) musetel si seminte de in catifelează și hidratează pielea delicată a copilului protejând în același timp pH-ul natural al pielii. Lichidul are un efect calmant asupra pielii iritate și înroșită. Se recomandă în special pentru pielea sensibilă atopică predispusă la psoriazis și eczemă. Perfect pentru copii. Ambalajele lichide distractive vor face copilul fericit să ajungă la el în timpul unei băi zilnice. Produs îmbogățit cu substanțe valoroase care protejează pielea copilului: -Vitamina E înmoaie și îmbunătățește aspectul pielii -îngrijirea și hidratarea pielii conține vitamina A B1 B2 C și E -musetelul are un efect antiinflamator calmant și liniștitor asupra pielii -In tonul de semințe de in și netezesc pielea Caracteristici: -nu conține parabeni SLES SLS PEG EDTA OGM ingrediente de origine animală coloranți săpun alcalin parfumuri sintetice DEA MEA TEA silicon polyquaternium și fenoxietanol -conține ingrediente naturale din cultivarea organică controlată -testat dermatologic -nu au fost testate pe animale -lichidul este ambalat într-un ambalaj biodegradabil în forma unei case fermecătoare -imprimarea pe etichetă și ambalajul este făcută din coloranți naturali -destinate utilizării externe -proteja împotriva copiilor și temperaturi ridicate -produs conform cu Regulamentul UE (WE 1223/2009) -fabricat in Italia Detalii: -vârsta: 0m + -capacitate [ml]: 500 -greutatea produsului [kg]: 0 553 -dimensiunile produsului [cm]: 7 4 x 7 4 x 18 2 -greutate în pachet [kg]: 0 581 -dimensiuni în pachet [cm]: 7 6 x 7 6 x 22 1 Mod de utilizare: O cantitate mică de lichid se toarnă direct în apă se aplică pe un burete umed sau direct pe un corp umed. Spălați apoi corpul copilului masându-l ușor. Clătiți abundent lichidul cu apă caldă. INCI: Aqua Sodiu Coacet de sodiu Clorură de sodiu Cocamidopropil Betaină Lauroil Glutamat de sodiu Parfum Acid Lactic Acid Benzoic Glicerină Acid Dehidroacetic Extract Chamomilla Recutita Extract Malva Sylvestris. Produsul marca italiană Bubble & CO care în stil retro restaurează și întărește tradiția oferind produse pentru igiena și îngrijirea copilului și a întregii familii pe baza ingredientelor naturale certificate derivate în întregime din agricultura ecologică. Produsele au fost create pentru a satisface nevoile pielii de toate vârstele de la naștere la 100 de ani!
75,00 lei
Descriere: Lichid organic și ușor de îmbăiat pentru bebelusi si copii care conține vitamina E mallow mușețel și semințe de in care înmoaie și hidratează tenul delicat al copilului protejând în același timp pH-ul natural al pielii. Lichidul are un efect calmant asupra pielii iritate și înroșită. Se recomandă în special pentru pielea sensibilă atopică predispusă la psoriazis și eczemă. Perfect pentru copii. Funny și colorat tubul va face copilul dispus să ajungă la el în timpul scăldatului de zi cu zi. Produs îmbogățit cu substanțe valoroase care protejează pielea copilului: -Vitamina E înmoaie și îmbunătățește aspectul pielii -îngrijirea și hidratarea pielii conține vitamina A B1 B2 C și E -musetelul are un efect antiinflamator calmant și liniștitor asupra pielii -In tonul de semințe de in și netezesc pielea Caracteristici: -nu conține parabeni SLES SLS PEG EDTA OGM ingrediente de origine animală coloranți săpun alcalin parfumuri sintetice DEA MEA TEA silicon polyquaternium și fenoxietanol -conține ingrediente naturale din cultivarea organică controlată -testat dermatologic -nu au fost testate pe animale -lichidul este plasat într-un tub la îndemână -imprimarea pe etichetă este făcută din coloranți naturali -destinate utilizării externe -proteja împotriva copiilor și temperaturi ridicate -produs conform cu Regulamentul UE (WE 1223/2009) -fabricat in Italia Detalii: -vârsta: 0m + -capacitate [ml]: 50 -greutate în pachet [kg]: 0 063 -dimensiuni în pachet [cm]: 5 4 x 3 5 x 11 Mod de utilizare: O cantitate mică de lichid se toarnă direct în apă se aplică pe un burete umed sau direct pe un corp umed. Spălați apoi corpul copilului masându-l ușor. Clătiți abundent lichidul cu apă caldă. INCI: Aqua Sodiu Coacet de sodiu Clorură de sodiu Cocamidopropil Betaină Lauroil Glutamat de sodiu Parfum Acid Lactic Acid Benzoic Glicerină Acid Dehidroacetic Extract Chamomilla Recutita Extract Malva Sylvestris. Produsul marca italiană Bubble & CO care în stil retro restaurează și întărește tradiția oferind produse pentru igiena și îngrijirea copilului și a întregii familii pe baza ingredientelor naturale certificate derivate în întregime din agricultura ecologică. Produsele au fost create pentru a satisface nevoile pielii de toate vârstele de la naștere la 100 de ani!
20,00 lei
Descriere: Gel de dus organic consistență lichida delicat pentru întreaga familie care datorită provitaminei B5 incluse și un complex de extracte de plante înmoaie hidratează și eliberează pielea protejând în același timp pH-ul natural. Lichidul are de asemenea un efect calmant asupra pielii iritate și înroșite. Protejează bariera hidrolipidă a pielii. Aceasta face ca baia sa fie relaxanta si foarte placuta. Se recomandă în special pentru pielea sensibilă atopică predispusă la psoriazis și eczemă. Produs îmbogățit cu substanțe valoroase pentru protecția pielii: -provitamina B5 cu alte cuvinte pantenolul înmoaie calmează și hidratează pielea -extractele de plante curăță pielea dar asigură și nivelul său adecvat de hidratare și nutriție Caracteristici: -nu conține parabeni SLES SLS PEG EDTA OGM ingrediente de origine animală coloranți săpun alcalin parfumuri sintetice DEA MEA TEA silicon polyquaternium și fenoxietanol -conține ingrediente naturale din cultivarea organică controlată -testat dermatologic -nu au fost testate pe animale -lichidul este ambalat într-un ambalaj biodegradabil în forma unei case fermecătoare -imprimarea pe etichetă și ambalajul este făcută din coloranți naturali -destinate utilizării externe -proteja împotriva copiilor și temperaturi ridicate -produs conform cu Regulamentul UE (WE 1223/2009) -fabricat in Italia Detalii: -vârsta: 0m + -capacitate [ml]: 500 -greutatea produsului [kg]: 0 550 -dimensiunile produsului [cm]: 7 4 x 7 4 x 18 2 -greutate în pachet [kg]: 0 576 -dimensiuni în pachet [cm]: 7 6 x 7 6 x 22 1 Instrucțiuni de utilizare: O cantitate mică de lichid se toarnă direct în apă se aplică pe un burete umed sau direct pe un corp umed după clătirea lichidului clătit cu apă caldă. INCI: Aqua sulfat de coacet de sodiu acid lactic lauroil glutamat de sodiu glicerină parfum cocamidopropil betaină glicerină acid benzoic acid dehidroacetic clorură de sodiu extract de Chamomilla Recutita extract Malva Sylvestris. Produsul marca italiană Bubble & CO care în stil retro restaurează și întărește tradiția oferind produse pentru igiena și îngrijirea copilului și a întregii familii pe baza ingredientelor naturale certificate derivate în întregime din agricultura ecologică. Produsele au fost create pentru a satisface nevoile pielii de toate vârstele de la naștere la 100 de ani!
75,00 lei
Descriere: Gel organic lichid de consistență delicată pentru întreaga familie care datorită provitaminei B5 și a unui complex de extracte de plante înmoaie hidratează și eliberează pielea întregii familii protejând în același timp pH-ul natural. Lichidul are de asemenea un efect calmant asupra pielii iritate și înroșite. Protejează bariera hidrolipidă a pielii. Aceasta face ca baia sa fie relaxanta si foarte placuta. Se recomandă în special pentru pielea sensibilă atopică predispusă la psoriazis și eczemă. Produs îmbogățit cu substanțe valoroase pentru protecția pielii: -provitamina B5 cu alte cuvinte pantenolul înmoaie calmează și hidratează pielea -extractele de plante curăță pielea dar asigură și nivelul său adecvat de hidratare și nutriție Caracteristici: -nu conține parabeni SLES SLS PEG EDTA OGM ingrediente de origine animală coloranți săpun alcalin parfumuri sintetice DEA MEA TEA silicon polyquaternium și fenoxietanol -conține ingrediente naturale din cultivarea organică controlată -testat dermatologic -nu au fost testate pe animale -lichidul este plasat într-un tub la îndemână -imprimarea pe etichetă este făcută din coloranți naturali -destinate utilizării externe -proteja împotriva copiilor și temperaturi ridicate -produs conform cu Regulamentul UE (WE 1223/2009) -fabricat in Italia Detalii: -vârsta: 0m + -capacitate [ml]: 50 -greutate în pachet [kg]: 0 063 -dimensiuni în pachet [cm]: 5 4 x 3 5 x 11 Instrucțiuni de utilizare: O cantitate mică de lichid se toarnă direct în apă se aplică pe un burete umed sau direct pe un corp umed după clătire clătiți abundent lichidul cu apă caldă. INCI: Aqua sulfat de coacet de sodiu acid lactic lauroil glutamat de sodiu glicerină parfum cocamidopropil betaină glicerină acid benzoic acid dehidroacetic clorură de sodiu extract de Chamomilla Recutita extract Malva Sylvestris. Produsul marca italiană Bubble & CO care în stil retro restaurează și întărește tradiția oferind produse pentru igiena și îngrijirea copilului și a întregii familii pe baza ingredientelor naturale certificate derivate în întregime din agricultura ecologică. Produsele au fost create pentru a satisface nevoile pielii de toate vârstele de la naștere la 100 de ani!
20,00 lei
Descriere: Gel organic cu parfum plăcut pentru igiena de zi cu zi pentru adulți cat si pentru copii care dezinfectează și hidratează în același timp. Acțiunea dublă se datorează unei formule naturale unice. Pantenolul conținut în gel face pielea mai elastică și hidratantă. Formula ușoară se răspândește bine și se absoarbe în pielea mâinilor se usucă în 10 secunde. Gelul nu numai că curăță murdăria ușor vizibilă ci și ucide bacteriile și germenii invizibili fără a irita pielea delicată a mâinii. Se recomandă în special pentru pielea sensibilă atopică predispusă la psoriazis și eczemă. Ideal pentru călătorii cumpărături în timpul meselor sau ori de câte ori se schimbă scutecele. Produs îmbogățit cu substanțe valoroase pentru protecția pielii: provitamina B5 cu alte cuvinte pantenolul înmoaie calmează și hidratează pielea Caracteristici: -nu conține parabeni SLES SLS PEG EDTA OGM ingrediente de origine animală coloranți săpun alcalin parfumuri sintetice DEA MEA TEA silicon polyquaternium și fenoxietanol -conține ingrediente naturale din cultivarea organică controlată -testat dermatologic -nu au fost testate pe animale -gelul este plasat într-un tub la îndemână -imprimarea pe etichetă este făcută din coloranți naturali -destinate utilizării externe -produs conform cu Regulamentul UE (WE 1223/2009) -ne-lipicios nu necesita clatire -fabricat in Italia Detalii: -vârsta: 0m + -capacitate [ml]: 50 -greutate în pachet [kg]: 0 063 -dimensiuni în pachet [cm]: 5 4 x 3 5 x 11 Instrucțiuni de utilizare: se toarnă o cantitate mică pe mâini se freacă până se absoarbe complet. Dacă obțineți gel de ochi clătiți bine cu apă. INCI: Aqua [apă] etanol glicerină gumă Xanthan parfum glicoză glutamat de sodiu sorbitol uree glicină proteină de grâu hidrolizată acid lactic PCA de sodiu pantenol. Produsul marca italiană Bubble & CO care în stil retro restaurează și întărește tradiția oferind produse pentru igiena și îngrijirea copilului și a întregii familii pe baza ingredientelor naturale certificate derivate în întregime din agricultura ecologică. Produsele au fost create pentru a satisface nevoile pielii de toate vârstele de la naștere la 100 de ani!
22,00 lei
Descriere: Gel organic cu parfum plăcut pentru igiena de zi cu zi pentru copii care fac si sport cat și pt. adulți care dezinfectează și hidratează în același timp. Acțiunea dublă se datorează unei formule naturale unice. Pantenolul conținut în gel face pielea mai elastică și hidratantă. Formula ușoară se răspândește bine și se absoarbe în pielea mâinilor se usucă în 10 secunde. Gelul nu numai că curăță murdăria ușor vizibilă ci și ucide bacteriile și germenii invizibile fără a irita pielea delicată a mâinilor. Se recomandă în special pentru pielea sensibilă atopică predispusă la psoriazis și eczemă. Ideal pentru călătorii cumpărături în timpul meselor sau ori de câte ori este nevoie Produs îmbogățit cu substanțe valoroase pentru protecția pielii:provitamina B5 cu alte cuvinte pantenolul înmoaie calmează și hidratează pielea Caracteristici: -nu conține parabeni SLES SLS PEG EDTA OGM ingrediente de origine animală coloranți săpun alcalin parfumuri sintetice DEA MEA TEA silicon polyquaternium și fenoxietanol -conține ingrediente naturale din cultivarea organică controlată -testat dermatologic -nu au fost testate pe animale -gelul este plasat într-un tub la îndemână -imprimarea pe etichetă este făcută din coloranți naturali -destinate utilizării externe -produs conform cu Regulamentul UE (WE 1223/2009) -ne-lipicios nu necesita clatire -fabricat in Italia Detalii: -vârsta: 0m + -capacitate [ml]: 50 -greutate în pachet [kg]: 0 063 -dimensiuni în pachet [cm]: 5 4 x 3 5 x 11 Instrucțiuni de utilizare: se toarnă o cantitate mică pe mâini se freacă până se absoarbe complet. Dacă obțineți gel de ochi clătiți bine cu apă. INCI: Aqua [apă] etanol glicerină gumă Xanthan parfum glicoză glutamat de sodiu sorbitol uree glicină proteină de grâu hidrolizată acid lactic PCA de sodiu pantenol. Produsul marca italiană Bubble & CO care în stil retro restaurează și întărește tradiția oferind produse pentru igiena și îngrijirea copilului și a întregii familii pe baza ingredientelor naturale certificate derivate în întregime din agricultura ecologică. Produsele au fost create pentru a satisface nevoile pielii de toate vârstele de la naștere la 100 de ani!
22,00 lei
Descriere: Gel organic cu parfum plăcut pentru igiena de zi cu zi pentru bebe cat și pt. adulți care dezinfectează și hidratează în același timp. Acțiunea dublă se datorează unei formule naturale unice. Pantenolul conținut în gel face pielea mai elastică și hidratantă. Formula ușoară se răspândește bine și se absoarbe în pielea mâinilor se usucă în 10 secunde. Gelul nu numai că curăță murdăria ușor vizibilă ci și ucide bacteriile și germenii invizibile fără a irita pielea delicată a mâinilor. Se recomandă în special pentru pielea sensibilă atopică predispusă la psoriazis și eczemă. Ideal pentru călătorii cumpărături în timpul meselor sau ori de câte ori se schimbă scutecele. Produs îmbogățit cu substanțe valoroase pentru protecția pielii:provitamina B5 cu alte cuvinte pantenolul înmoaie calmează și hidratează pielea Caracteristici: -nu conține parabeni SLES SLS PEG EDTA OGM ingrediente de origine animală coloranți săpun alcalin parfumuri sintetice DEA MEA TEA silicon polyquaternium și fenoxietanol -conține ingrediente naturale din cultivarea organică controlată -testat dermatologic -nu au fost testate pe animale -gelul este plasat într-un tub la îndemână -imprimarea pe etichetă este făcută din coloranți naturali -destinate utilizării externe -produs conform cu Regulamentul UE (WE 1223/2009) -ne-lipicios nu necesita clatire -fabricat in Italia Detalii: -vârsta: 0m + -capacitate [ml]: 50 -greutate în pachet [kg]: 0 063 -dimensiuni în pachet [cm]: 5 4 x 3 5 x 11 Instrucțiuni de utilizare: se toarnă o cantitate mică pe mâini se freacă până se absoarbe complet. Dacă obțineți gel de ochi clătiți bine cu apă. INCI: Aqua [apă] etanol glicerină gumă Xanthan parfum glicoză glutamat de sodiu sorbitol uree glicină proteină de grâu hidrolizată acid lactic PCA de sodiu pantenol. Produsul marca italiană Bubble & CO care în stil retro restaurează și întărește tradiția oferind produse pentru igiena și îngrijirea copilului și a întregii familii pe baza ingredientelor naturale certificate derivate în întregime din agricultura ecologică. Produsele au fost create pentru a satisface nevoile pielii de toate vârstele de la naștere la 100 de ani!
22,00 lei
Descriere: Gel organic cu parfum plăcut pentru igiena de zi cu zi pentru copii și adulți care dezinfectează și hidratează în același timp. Acțiunea dublă se datorează unei formule naturale unice. Pantenolul conținut în gel face pielea mai elastică și hidratantă. Formula ușoară se răspândește bine și se absoarbe în pielea mâinilor se usucă în 10 secunde. Gelul nu numai că curăță murdăria ușor vizibilă ci și ucide bacteriile și germenii invizibile fără a irita pielea delicată a mâinilor. Se recomandă în special pentru pielea sensibilă atopică predispusă la psoriazis și eczemă. Ideal pentru călătorii cumpărături în timpul meselor sau ori de câte ori se schimbă scutecele. Produs îmbogățit cu substanțe valoroase pentru protecția pielii: provitamina B5 cu alte cuvinte pantenolul înmoaie calmează și hidratează pielea Caracteristici: -nu conține parabeni SLES SLS PEG EDTA OGM ingrediente de origine animală coloranți săpun alcalin parfumuri sintetice DEA MEA TEA silicon polyquaternium și fenoxietanol -conține ingrediente naturale din cultivarea organică controlată -testat dermatologic -nu au fost testate pe animale -gelul este plasat într-un tub la îndemână -imprimarea pe etichetă este făcută din coloranți naturali -destinate utilizării externe -produs conform cu Regulamentul UE (WE 1223/2009) -ne-lipicios nu necesita clatire -fabricat in Italia Detalii: -vârsta: 0m + -capacitate [ml]: 50 -greutate în pachet [kg]: 0 063 -dimensiuni în pachet [cm]: 5 4 x 3 5 x 11 Instrucțiuni de utilizare: se toarnă o cantitate mică pe mâini se freacă până se absoarbe complet. Dacă obtineti gel de ochi clătiți bine cu apă. INCI: Aqua [apă] etanol glicerină gumă Xanthan parfum glicoză glutamat de sodiu sorbitol uree glicină proteină de grâu hidrolizată acid lactic PCA de sodiu pantenol. Produsul marca italiană Bubble & CO care în stil retro restaurează și întărește tradiția oferind produse pentru igiena și îngrijirea copilului și a întregii familii pe baza ingredientelor naturale certificate derivate în întregime din agricultura ecologică. Produsele au fost create pentru a satisface nevoile pielii de toate vârstele de la naștere la 100 de ani!
22,00 lei
Descriere: Gel organic cu parfum plăcut pentru igiena de zi cu zi pentru adulți cat si pt.copii care dezinfectează și hidratează în același timp. Acțiunea dublă se datorează unei formule naturale unice. Pantenolul conținut în gel face pielea mai elastică și hidratantă. Formula ușoară se răspândește bine și se absoarbe în pielea mâinilor se usucă în 10 secunde. Gelul nu numai că curăță murdăria ușor vizibilă ci și ucide bacteriile și germenii invizibile fără a irita pielea delicată a mâinilor. Se recomandă în special pentru pielea sensibilă atopică predispusă la psoriazis și eczemă. Ideal pentru călătorii cumpărături în timpul meselor sau ori de câte ori este nevoie. Produs îmbogățit cu substanțe valoroase pentru protecția pielii:provitamina B5 cu alte cuvinte pantenolul înmoaie calmează și hidratează pielea Caracteristici: -nu conține parabeni SLES SLS PEG EDTA OGM ingrediente de origine animală coloranți săpun alcalin parfumuri sintetice DEA MEA TEA silicon polyquaternium și fenoxietanol -conține ingrediente naturale din cultivarea organică controlată -testat dermatologic -nu au fost testate pe animale -gelul este plasat într-un tub la îndemână -imprimarea pe etichetă este făcută din coloranți naturali -destinate utilizării externe -produs conform cu Regulamentul UE (WE 1223/2009) -ne-lipicios nu necesita clatire -fabricat in Italia Detalii: -vârsta: 0m + -capacitate [ml]: 50 -greutate în pachet [kg]: 0 063 -dimensiuni în pachet [cm]: 5 4 x 3 5 x 11 Instrucțiuni de utilizare:se toarnă o cantitate mică pe mâini se freacă până se absoarbe complet. Dacă obțineți gel de ochi clătiți bine cu apă. INCI: Aqua [apă] etanol glicerină gumă Xanthan parfum glicoză glutamat de sodiu sorbitol uree glicină proteină de grâu hidrolizată acid lactic PCA de sodiu pantenol. Produsul marca italiană Bubble & CO care în stil retro restaurează și întărește tradiția oferind produse pentru igiena și îngrijirea copilului și a întregii familii pe baza ingredientelor naturale certificate derivate în întregime din agricultura ecologică. Produsele au fost create pentru a satisface nevoile pielii de toate vârstele de la naștere la 100 de ani!
22,00 lei
Descriere: Lotiune organica cu o aromă plăcută ofera hidratare a corpului pentru copii și bebeluși care datorită conținutului de vitamină B și C panthenolul și uleiul de orez alimentează relaxează și hidratează pielea protejând în același timp pH-ul natural. Formula ușoară a balsamului se răspândește perfect și se absoarbe în piele lăsând-o netedă și relaxată. Se recomandă în special pentru pielea foarte uscată dar și pentru pielea sensibilă atopică predispusă la psoriazis și eczemă. Produs îmbogățit cu substanțe valoroase pentru protecția pielii: -Vitamina B și C înmoaie și îmbunătățește aspectul pielii -provitamina B5 cu alte cuvinte pantenolul înmoaie calmează și hidratează pielea -uleiul de orez asigură nivelul adecvat de hidratare și hrănire a pielii Caracteristici: -nu conține parabeni SLES SLS PEG EDTA OGM ingrediente de origine animală coloranți săpun alcalin parfumuri sintetice DEA MEA TEA silicon polyquaternium și fenoxietanol -conține ingrediente naturale din cultivarea organică controlată -testat dermatologic -nu au fost testate pe animale -balsamul este ambalat într-un ambalaj biodegradabil în forma unei case fermecătoare -imprimarea pe etichetă și ambalajul este făcută din coloranți naturali -destinate utilizării externe -proteja împotriva copiilor și temperaturi ridicate -produs conform cu Regulamentul UE (WE 1223/2009) -fabricat in Italia Detalii: -vârsta: 0m + -capacitate [ml]: 250 -greutatea produsului [kg]: 0 280 -dimensiunile produsului [cm]: 5 8 x 5 8 x 15 5 -greutate în pachet [kg]: 0 298 -dimensiuni în pachet [cm]: 6 2 x 6 2 x 20 5 Utilizare: Aplicați zilnic după fiecare baie. Aplicați pe mâini o cantitate mică de balsam împrăștiați balsamul cu mișcări blânde hidratând întregul corp al copilului. Balsamul poate fi folosit și pentru hidratarea pielii fundului lubrifiându-l de fiecare dată când schimbați scutecul. INCI: Aqua [apă] alcool cetearilic trigliceridă caprilică / caprică ulei de branza Oryza Sativa [ulei Oryza Sativa (Rice)] izotonat de cetearil stearat de etilhexil ulei de Prunus Amygdalus Dulcis Hidrogenat de glicerină glicerină sorbat de potasiu suc de potasiu aloe aromat de potasiu suc de potasiu de Aloe Barbadensis benzoat de sodiu sorbitol alantoin dehidroacetat de sodiu glucoză Acid lactic Pca de sodiu Pantenol. Produsul marca italiană Bubble & CO care în stil retro restaurează și întărește tradiția oferind produse pentru igiena și îngrijirea copilului și a întregii familii pe baza ingredientelor naturale certificate derivate în întregime din agricultura ecologică. Produsele au fost create pentru a satisface nevoile pielii de toate vârstele de la naștere la 100 de ani!
93,00 lei
Descriere: Lotiune Organica cu o aromă plăcută de hidratare a corpului pentru copii și bebeluși care datorită conținutului de vitamină B și C panthenolul și uleiul de orez alimentează relaxează și hidratează pielea protejând în același timp pH-ul natural. Formula ușoară a balsamului se răspândește perfect și se absoarbe în piele lăsând-o netedă și relaxată. Se recomandă în special pentru pielea foarte uscată dar și pentru pielea sensibilă atopică predispusă la psoriazis și eczemă. Produs îmbogățit cu substanțe valoroase pentru protecția pielii: -Vitamina B și C înmoaie și îmbunătățește aspectul pielii -provitamina B5 cu alte cuvinte pantenolul înmoaie calmează și hidratează pielea -uleiul de orez asigură nivelul adecvat de hidratare și hrănire a pielii Caracteristici: -nu conține parabeni SLES SLS PEG EDTA OGM ingrediente de origine animală coloranți săpun alcalin parfumuri sintetice DEA MEA TEA silicon polyquaternium și fenoxietanol -conține ingrediente naturale din cultivarea organică controlată -testat dermatologic -nu au fost testate pe animale -balsamul este plasat într-un tub la îndemână -imprimarea pe etichetă și ambalajul este făcută din coloranți naturali -destinate utilizării externe -proteja împotriva copiilor și temperaturi ridicate -produs conform cu Regulamentul UE (WE 1223/2009) -fabricat in Italia Detalii: -vârsta: 0m + -capacitate [ml]: 50 -greutate în pachet [kg]: 0 063 -dimensiuni în pachet [cm]: 5 4 x 3 5 x 11 Utilizare: Aplicați zilnic după fiecare baie. Aplicați pe mâini o cantitate mică de balsam împrăștiați balsamul cu mișcări blânde hidratând întregul corp al copilului. Balsamul poate fi folosit și pentru hidratarea pielii fundului lubrifiându-l de fiecare dată când schimbați scutecul. INCI: Aqua [apă] alcool cetearilic trigliceridă caprilică / caprică ulei de branză Oryza Sativa [ulei de branză Oryza Sativa] izononanoat de cetearil stearat de etilhexil ulei de Prunus Amygdalus Dulcis Hidrogenat de glicerină glicerină sorbat de potasiu suc de potasiu aloe aromat de potasiu suc de potasiu de Aloe Barbadensis benzoat de sodiu sorbitol alantoin dehidroacetat de sodiu glucoză Acid lactic Pca de sodiu Pantenol. Produsul marca italiană Bubble & CO care în stil retro restaurează și întărește tradiția oferind produse pentru igiena și îngrijirea copilului și a întregii familii pe baza ingredientelor naturale certificate derivate în întregime din agricultura ecologică. Produsele au fost create pentru a satisface nevoile pielii de toate vârstele de la naștere la 100 de ani!
24,00 lei
Descriere: Loțiune organica plăcută pentru corpul întregii familii care datorită vitaminei E panthenolului și extractelor de plante hrănește tonifică și hidratează pielea. Formula ușoară a balsamului se răspândește perfect și se absoarbe în piele lăsând-o netedă și relaxată. Se recomandă în special pentru pielea foarte uscată expusă la soare și clor dar și la pielea sensibilă atopică predispusă la psoriazis și eczemă. Produs îmbogățit cu substanțe valoroase pentru protecția pielii: -Vitamina E înmoaie și îmbunătățește aspectul pielii -provitamina B5 cu alte cuvinte pantenolul înmoaie calmează și hidratează pielea -un complex de extracte de plante curata pielea dar asigura si nivelul corespunzator de hidratare si nutritie Caracteristici: -nu conține parabeni SLES SLS PEG EDTA OGM ingrediente de origine animală coloranți săpun alcalin parfumuri sintetice DEA MEA TEA silicon polyquaternium și fenoxietanol -conține ingrediente naturale din cultivarea organică controlată -testat dermatologic -nu au fost testate pe animale -balsamul este ambalat într-un ambalaj biodegradabil în forma unei case fermecătoare -imprimarea pe etichetă și ambalajul este făcută din coloranți naturali -destinate utilizării externe -proteja împotriva copiilor și temperaturi ridicate -produs conform cu Regulamentul UE (WE 1223/2009) -fabricat in Italia Detalii: -vârsta: 0m + -capacitate [ml]: 250 -greutatea produsului [kg]: 0 280 -dimensiunile produsului [cm]: 5 8 x 5 8 x 15 5 -greutate în pachet [kg]: 0 298 -dimensiuni în pachet [cm]: 6 2 x 6 2 x 20 5 Utilizare: Aplicați zilnic după fiecare baie. Aplicați o cantitate mică de balsam pe mâini aplicați mișcări blânde și hidratează întregul corp. INCI: Ulei de Bran Oryza Sativa Izononanoat de Cetearil Stearat de Etilhexil Ulei Prunus Amygdalus Dulcis Alcool Cetearilic Triglicerid Caprilic / Capric Suc de frunze de Aloe Barbadensis Glicerină sorbat de potasiu benzoat de sodiu parfum sorbitol alantoin dehidroacetat de sodiu glucoză glutamat de sodiu uleiul de măsline hidrogenat nesaponificabil uree glicină proteină de grâu hidrolizată acid lactic PCA de sodiu panthenol. Produsul marca italiană Bubble & CO care în stil retro restaurează și întărește tradiția oferind produse pentru igiena și îngrijirea copilului și a întregii familii pe baza ingredientelor naturale certificate derivate în întregime din agricultura ecologică. Produsele au fost create pentru a satisface nevoile pielii de toate vârstele de la naștere la 100 de ani!
93,00 lei
Descriere: Lotiune organica plăcută pentru corpul întregii familii care datorită vitaminei E panthenolului și extractelor de plante hrănește tonifică și hidratează pielea. Formula ușoară a balsamului se răspândește perfect și se absoarbe în piele lăsând-o netedă și relaxată. Se recomandă în special pentru pielea foarte uscată expusă la soare și clor dar și la pielea sensibilă atopică predispusă la psoriazis și eczemă. Produs îmbogățit cu substanțe valoroase pentru protecția pielii: -Vitamina E înmoaie și îmbunătățește aspectul pielii -provitamina B5 cu alte cuvinte pantenolul înmoaie calmează și hidratează pielea -un complex de extracte de plante curata pielea dar asigura si nivelul corespunzator de hidratare si nutritie Caracteristici: -nu conține parabeni SLES SLS PEG EDTA OGM ingrediente de origine animală coloranți săpun alcalin parfumuri sintetice DEA MEA TEA silicon polyquaternium și fenoxietanol -conține ingrediente naturale din cultivarea organică controlată -testat dermatologic -nu au fost testate pe animale -balsamul este plasat într-un tub la îndemână -imprimarea pe etichetă este făcută din coloranți naturali -destinate utilizării externe -proteja împotriva copiilor și temperaturi ridicate -produs conform cu Regulamentul UE (WE 1223/2009) -fabricat in Italia Detalii: -vârsta: 0m + -capacitate [ml]: 50 -greutate în pachet [kg]: 0 063 -dimensiuni în pachet [cm]: 5 4 x 3 5 x 11 Utilizare: Aplicați zilnic după fiecare baie. Aplicați o cantitate mică de balsam pe mâini aplicați mișcări blânde și hidratează întregul corp. INCI: Ulei de Bran Oryza Sativa Izononanoat de Cetearil Stearat de Etilhexil Ulei Prunus Amygdalus Dulcis Alcool Cetearilic Triglicerid Caprilic / Capric Suc de frunze de Aloe Barbadensis Glicerină sorbat de potasiu benzoat de sodiu parfum sorbitol alantoin dehidroacetat de sodiu glucoză glutamat de sodiu uleiul de măsline hidrogenat nesaponificabil uree glicină proteină de grâu hidrolizată acid lactic PCA de sodiu panthenol. Produsul marca italiană Bubble & CO care în stil retro restaurează și întărește tradiția oferind produse pentru igiena și îngrijirea copilului și a întregii familii pe baza ingredientelor naturale certificate derivate în întregime din agricultura ecologică. Produsele au fost create pentru a satisface nevoile pielii de toate vârstele de la naștere la 100 de ani!
24,00 lei
Descriere: Un lichid organic pentru spălarea părului și a corpului pentru bebelusi și copii care spumează ușor și se clătește cu ușurință nu irită ochii. Curăță eficient corpul și părul fără uscare și iritare. După spălare acesta lasă pielea netedă și catifelată iar părul este strălucitor și nu devine static. Aromă delicată textura plăcută și proprietăți hidratante bogate datorită uleiului de măsline și extractului de mallow. Lichidul nu conține săpun. Aceasta face ca baia sa fie relaxanta si foarte placuta. O sticlă amuzantă și plină de culoare va face copilul dispus să ajungă la lichid în timpul unei băi zilnice. Se recomandă în special pentru pielea sensibilă atopică predispusă la psoriazis și eczemă. Produs îmbogățit cu substanțe valoroase care protejează pielea copilului: -Uleiul de măsline netezește și hrănește pielea iar antioxidanții conținute în acesta protejează pielea de razele UV -îngrijirea și hidratarea pielii conține vitamina A B1 B2 C și E Caracteristici: -nu conține parabeni SLES SLS PEG EDTA OGM ingrediente de origine animală coloranți săpun alcalin parfumuri sintetice DEA MEA TEA silicon polyquaternium și fenoxietanol -conține ingrediente naturale din cultivarea organică controlată -testat dermatologic -nu au fost testate pe animale -lichidul este ambalat într-un ambalaj biodegradabil în forma unei case fermecătoare -imprimarea pe etichetă și ambalajul este făcută din coloranți naturali -destinate utilizării externe -proteja împotriva copiilor și temperaturi ridicate -produs conform cu Regulamentul UE (WE 1223/2009) -fabricat in Italia Detalii: -vârsta: 0m + -capacitate [ml]: 500 -greutatea produsului [kg]: 0 555 -dimensiunile produsului [cm]: 7 4 x 7 4 x 18 2 -greutate în pachet [kg]: 0 583 -dimensiuni în pachet [cm]: 7 6 x 7 6 x 22 1 Cum se utilizează: O cantitate mică de lichid se toarnă direct în apă se aplică pe un burete umed sau direct pe corpul umed și pe păr. Apoi masați ușor spălați corpul și părul copilului. Clătiți abundent lichidul cu apă caldă. INCI: Aqua sulfat de coacet de sodiu clorură de sodiu lauroil glutamat de sodiu parfum acid lactic acid benzoic glicerină cocamidopropil betaină acid dehidroacetic extract de Chamomilla Recutita extract Malva Sylvestris. Produsul marca italiană Bubble & CO care în stil retro restaurează și întărește tradiția oferind produse pentru igiena și îngrijirea copilului și a întregii familii pe baza ingredientelor naturale certificate derivate în întregime din agricultura ecologică. Produsele au fost create pentru a satisface nevoile pielii de toate vârstele de la naștere la 100 de ani!
75,00 lei
Descriere: Un sampon organic pentru spălarea părului și a corpului pentru bebelusi și copii care spumează ușor și se clătește cu ușurință nu irită ochii. Curăță eficient corpul și părul fără uscare și iritare. După spălare acesta lasă pielea netedă și catifelată iar părul este strălucitor și nu devine static. Aromă delicată textura plăcută și proprietăți hidratante bogate datorită uleiului de măsline și mlaștinii. Lichidul nu conține săpun. Aceasta face ca baia sa fie relaxanta si foarte placuta. Un tub amuzant și plin de culoare va face copilul dispus să ajungă la lichid în timpul băii de zi cu zi. Se recomandă în special pentru pielea sensibilă atopică predispusă la psoriazis și eczemă. Produs îmbogățit cu substanțe valoroase care protejează pielea copilului: -uleiul de măsline netezește și hrănește pielea iar antioxidanții conținute în acesta protejează pielea de razele UV -îngrijirea și hidratarea pielii conține vitamina A B1 B2 C și E Caracteristici: -nu conține parabeni SLES SLS PEG EDTA OGM ingrediente de origine animală coloranți săpun alcalin parfumuri sintetice DEA MEA TEA silicon polyquaternium și fenoxietanol -conține ingrediente naturale din cultivarea organică controlată -testat dermatologic -nu au fost testate pe animale -lichidul este plasat într-un tub la îndemână -imprimarea pe etichetă este făcută din coloranți naturali -destinate utilizării externe -proteja împotriva copiilor și temperaturi ridicate -produs conform cu Regulamentul UE (WE 1223/2009) -fabricat in Italia Detalii: -vârsta: 0m + -capacitate [ml]: 50 -greutate în pachet [kg]: 0 063 -dimensiuni în pachet [cm]: 5 4 x 3 5 x 11 Cum se utilizează: O cantitate mică de lichid se toarnă direct în apă se aplică pe un burete umed sau direct pe corpul umed și pe păr. Apoi masați ușor spălați corpul și părul copilului. Clătiți abundent lichidul cu apă caldă. INCI: Aqua sulfat de coacet de sodiu clorură de sodiu lauroil glutamat de sodiu parfum acid lactic acid benzoic glicerină cocamidopropil betaină acid dehidroacetic extract de Chamomilla Recutita extract Malva Sylvestris. Produsul marca italiană Bubble & CO care în stil retro restaurează și întărește tradiția oferind produse pentru igiena și îngrijirea copilului și a întregii familii pe baza ingredientelor naturale certificate derivate în întregime din agricultura ecologică. Produsele au fost create pentru a satisface nevoile pielii de toate vârstele de la naștere la 100 de ani!
20,00 lei
Descriere: Sampon organic pentru spălarea părului și a corpului pentru întreaga familie care spumă ușor și se clătește cu ușurință nu irită ochii. Curăță eficient corpul și părul fără uscare și iritare menținând hidratarea adecvată a pielii. După spălare acesta lasă pielea netedă și catifelată iar părul este strălucitor și nu devine static. Mirosul delicat aromat și textura plăcută au datorită vitaminei E și extractelor naturale de plante care protejează și hrănesc simultan pielea. Aceasta face ca baia sa fie relaxanta si foarte placuta. Se recomandă în special pentru pielea sensibilă atopică predispusă la psoriazis și eczemă. Produs îmbogățit cu substanțe valoroase pentru protecția pielii: -Vitamina E netezește și protejează pielea -un complex de extracte de plante curata pielea dar asigura si nivelul corespunzator de hidratare si nutritie Caracteristici: -nu conține parabeni SLES SLS PEG EDTA OGM ingrediente de origine animală coloranți săpun alcalin parfumuri sintetice DEA MEA TEA silicon polyquaternium și fenoxietanol -conține ingrediente naturale din cultivarea organică controlată -testat dermatologic -nu au fost testate pe animale -lichidul este ambalat într-un ambalaj biodegradabil în forma unei case fermecătoare -imprimarea pe etichetă și ambalajul este făcută din coloranți naturali -destinate utilizării externe -proteja împotriva copiilor și temperaturi ridicate -produs conform cu Regulamentul UE (WE 1223/2009) -fabricat in Italia Detalii: -vârsta: 0m + -capacitate [ml]: 500 -greutatea produsului [kg]: 0 545 -dimensiunile produsului [cm]: 7 4 x 7 4 x 18 2 -greutate în pachet [kg]: 0 570 -dimensiuni în pachet [cm]: 7 6 x 7 6 x 22 1 Mod de utilizare: O cantitate mică de lichid se toarnă direct în apă se aplică pe un burete umed sau direct pe corpul umed și pe păr. Clătiți abundent lichidul cu apă caldă. INCI: Aqua sulfat de coacet de sodiu acidul lactic de sodiu acidul lactic glicerina parfumul cocamidopropil betaina acidul benzoic acid dehidroacetic clorura de sodiu extractul Malva Sylvestris extractul Chamomilla Recutita. Produsul marca italiană Bubble & CO care în stil retro restaurează și întărește tradiția oferind produse pentru igiena și îngrijirea copilului și a întregii familii pe baza ingredientelor naturale certificate derivate în întregime din agricultura ecologică. Produsele au fost create pentru a satisface nevoile pielii de toate vârstele de la naștere la 100 de ani!
75,00 lei
Descriere: Un lichid organic pentru spălarea părului și a corpului pentru întreaga familie care spumă ușor și se clătește cu ușurință nu irită ochii. Curăță eficient corpul și părul fără uscare și iritare menținând hidratarea adecvată a pielii. După spălare acesta lasă pielea netedă iar părul de catifea este strălucitor și nu devine static. Aroma delicată și textura plăcută au datorită vitaminei E și extractelor naturale de plante care protejează și hrănesc simultan pielea întregii familii. Lichidul nu conține săpun. Aceasta face ca baia sa fie relaxanta si foarte placuta. Se recomandă în special pentru pielea sensibilă atopică predispusă la psoriazis și eczemă. Produs îmbogățit cu substanțe valoroase pentru protecția pielii:Vitamina E netezește și protejează pielea un complex de extracte de plante curata pielea dar asigura si nivelul corespunzator de hidratare si nutritie Caracteristici: -nu conține parabeni SLES SLS PEG EDTA OGM -ingrediente de origine animală coloranți săpun alcalin parfumuri sintetice DEA MEA TEA silicon polyquaternium și fenoxietanol -conține ingrediente naturale din cultivarea organică controlată -testat dermatologic -nu au fost testate pe animale -lichidul este plasat într-un tub la îndemână -imprimarea pe etichetă este făcută din coloranți naturali -destinate utilizării externe -proteja împotriva copiilor și temperaturi ridicate -produs conform cu Regulamentul UE (WE 1223/2009) -fabricat in Italia Detalii: -vârsta: 0m + -capacitate [ml]: 50 -greutate în pachet [kg]: 0 063 -dimensiuni în pachet [cm]: 5 4 x 3 5 x 11 Cum se utilizează: O cantitate mică de lichid se toarnă direct în apă se aplică pe un burete umed sau direct pe corpul umed și pe păr. Clătiți abundent lichidul cu apă caldă. INCI: Aqua sulfat de coacet de sodiu acidul lactic de sodiu acidul lactic glicerina parfumul cocamidopropil betaina acidul benzoic acid dehidroacetic clorura de sodiu extractul Malva Sylvestris extractul Chamomilla Recutita. Produsul marca italiană Bubble & CO care în stil retro restaurează și întărește tradiția oferind produse pentru igiena și îngrijirea copilului și a întregii familii pe baza ingredientelor naturale certificate derivate în întregime din agricultura ecologică. Produsele au fost create pentru a satisface nevoile pielii de toate vârstele de la naștere la 100 de ani!
20,00 lei
Descriere: Sapun Organic lichid cu o aromă plăcută pentru întreaga familie care datorită vitaminei E A și extractelor de plante înmoaie și hidratează pielea garantând o igienă adecvată în fiecare zi. Consistența delicată a săpunului și a proprietăților antibacteriene va lăsa pielea curată și delicată menținând în același timp pH-ul natural. Săpunul poate fi folosit și pentru spălarea feței și a locurilor intime. Se recomandă în special pentru pielea sensibilă atopică predispusă la psoriazis și eczemă. Produs îmbogățit cu substanțe valoroase pentru protecția pielii: -Vitamina E înmoaie și îmbunătățește aspectul pielii -Vitamina A protejează pielea împotriva radicalilor liberi și previne îmbătrânirea pielii -un complex de extracte de plante curata pielea dar asigura si nivelul corespunzator de hidratare si nutritie Caracteristici: -nu conține parabeni SLES SLS PEG EDTA OGM ingrediente de origine animală coloranți săpun alcalin parfumuri sintetice DEA MEA TEA silicon polyquaternium și fenoxietanol -conține ingrediente naturale din cultivarea organică controlată -testat dermatologic -nu au fost testate pe animale -săpunul este ambalat într-un ambalaj biodegradabil în forma unei case fermecătoare -imprimarea pe etichetă și ambalajul este făcută din coloranți naturali -destinate utilizării externe -proteja împotriva copiilor și temperaturi ridicate -produs conform cu Regulamentul UE (WE 1223/2009) -fabricat in Italia Detalii: -vârsta: 0m + -capacitate [ml]: 500 -greutatea produsului [kg]: 0 550 -dimensiunile produsului [cm]: 7 4 x 7 4 x 18 2 -greutate în pachet [kg]: 0 578 -dimensiuni în pachet [cm]: 7 6 x 7 6 x 22 1 Cum se utilizează: Aplicați zilnic aplicați pe pielea mâinii umede spălați ușor pielea mâinilor a feței sau a zonei înconjurătoare a locurilor intime după spălarea săpunului clătiți abundent cu apă. INCI: Aqua Sodiu Coacet de sodiu Betaina cocamidopropil Lauroil Glutamat de sodiu Acid lactic Acid benzoic Glicerina Acid dehidroacetic Clorură de sodiu Parfum Extract Chamomilla Recutita Extract Malva Sylvestris. Produsul marca italiană Bubble & CO care în stil retro restaurează și întărește tradiția oferind produse pentru igiena și îngrijirea copilului și a întregii familii pe baza ingredientelor naturale certificate derivate în întregime din agricultura ecologică. Produsele au fost create pentru a satisface nevoile pielii de toate vârstele de la naștere la 100 de ani!
75,00 lei
Descriere: Organic cu o aromă plăcută de săpun lichid pentru întreaga familie care datorită vitaminei E A și extractelor de plante va înmuia pielea garantând igiena zilnică. Consistența delicată a săpunului și a proprietăților antibacteriene va lăsa pielea curată și delicată menținând în același timp pH-ul natural. Săpunul poate fi folosit și pentru spălarea feței și a locurilor intime. Se recomandă în special pentru pielea sensibilă atopică predispusă la psoriazis și eczemă. Produs îmbogățit cu substanțe valoroase pentru protecția pielii: -Vitamina E înmoaie și îmbunătățește aspectul pielii -Vitamina A protejează pielea împotriva radicalilor liberi și previne îmbătrânirea pielii -un complex de extracte de plante curata pielea dar asigura si nivelul corespunzator de hidratare si nutritie Caracteristici: -nu conține parabeni SLES SLS PEG EDTA OGM ingrediente de origine animală coloranți săpun alcalin parfumuri sintetice DEA MEA TEA silicon polyquaternium și fenoxietanol -conține ingrediente naturale din cultivarea organică controlată -testat dermatologic -nu au fost testate pe animale -săpunul este plasat într-un tub la îndemână -imprimarea pe etichetă este făcută din coloranți naturali -destinate utilizării externe -proteja împotriva copiilor și temperaturi ridicate -produs conform cu Regulamentul UE (WE 1223/2009) -fabricat in Italia Detalii: -vârsta: 0m + -capacitate [ml]: 50 -greutate în pachet [kg]: 0 063 -dimensiuni în pachet [cm]: 5 4 x 3 5 x 11 Instrucțiuni de utilizare: Aplicați zilnic aplicați pe pielea mâinii umede spălați ușor mâinile fața sau zona înconjurătoare de locuri intime apoi clătiți bine cu apă. INCI: Aqua Sodiu Coacet de sodiu Betaina cocamidopropil Lauroil Glutamat de sodiu Acid lactic Acid benzoic Glicerina Acid dehidroacetic Clorură de sodiu Parfum Extract Chamomilla Recutita Extract Malva Sylvestris. Produsul marca italiană Bubble & CO care în stil retro restaurează și întărește tradiția oferind produse pentru igiena și îngrijirea copilului și a întregii familii pe baza ingredientelor naturale certificate derivate în întregime din agricultura ecologică. Produsele au fost create pentru a satisface nevoile pielii de toate vârstele de la naștere la 100 de ani!
20,00 lei
Descriere: Organic cu aromă plăcută săpun lichid pentru copii și bebelusi care conțin vitamina E și musetel care înmoaie și hidratează pielea delicată a copilului garantând igiena zilnică. Consistența delicată a săpunului și a proprietăților antibacteriene va lăsa pielea curată și delicată. De asemenea recomandat pentru spălarea feței și a locurilor intime. O sticlă amuzantă și colorată de săpun va încuraja cu siguranță copiii să-și spele mâinile în fiecare zi. Se recomandă în special pentru pielea sensibilă atopică predispusă la psoriazis și eczemă. Produs îmbogățit cu substanțe valoroase care protejează pielea copilului: -Vitamina E înmoaie și îmbunătățește aspectul pielii -musetelul are un efect antiinflamator calmant și liniștitor asupra pielii Caracteristici: -nu conține parabeni SLES SLS PEG EDTA OGM ingrediente de origine animală coloranți săpun alcalin parfumuri sintetice DEA MEA TEA silicon polyquaternium și fenoxietanol -conține ingrediente naturale din cultivarea organică controlată -testat dermatologic -nu au fost testate pe animale -săpunul este ambalat într-un ambalaj biodegradabil în forma unei case fermecătoare -imprimarea pe etichetă și ambalajul este făcută din coloranți naturali -destinate utilizării externe -proteja împotriva copiilor și temperaturi ridicate -produs conform cu Regulamentul UE (WE 1223/2009) -fabricat in Italia Detalii: -vârsta: 0m + -capacitate [ml]: 500 -greutatea produsului [kg]: 0 550 -dimensiunile produsului [cm]: 7 4 x 7 4 x 18 2 -greutate în pachet [kg]: 0 578 -dimensiuni în pachet [cm]: 7 6 x 7 6 x 22 1 Cum se utilizează: Aplicați zilnic aplicați pe pielea mâinii umede spălați ușor pielea de pe mâini față sau zone intime. Clătiți săpunul abundent cu apă. INCI: Aqua sulfat de coacet de sodiu glutamat de sodiu de sodiu clorură de sodiu acid lactic acid benzoic glicerină parfum cocamidopropil betaină acid dehidroacetic extract Malva Sylvestris extract de Chamomilla Recutita. Produsul marca italiană Bubble & CO care în stil retro restaurează și întărește tradiția oferind produse pentru igiena și îngrijirea copilului și a întregii familii pe baza ingredientelor naturale certificate derivate în întregime din agricultura ecologică. Produsele au fost create pentru a satisface nevoile pielii de toate vârstele de la naștere la 100 de ani!
75,00 lei
Descriere: Sapun Organic cu o aromă plăcută săpun lichid pentru copii și bebelusi care datorită vitaminei E și musetelului înmoaie și hidratează pielea delicată a copilului garantând o igienă eficientă și adecvată. Consistența delicată a săpunului și a proprietăților antibacteriene va lăsa pielea curată și delicată. De asemenea recomandat pentru spălarea fețelor și a locurilor intime. Un tub amuzant și colorat îi va încuraja pe copii să-și spele mâinile în fiecare zi. Se recomandă în special pentru pielea sensibilă atopică predispusă la psoriazis și eczemă. Produs îmbogățit cu substanțe valoroase care protejează pielea copilului: -Vitamina E înmoaie și îmbunătățește aspectul pielii -musetelul are un efect antiinflamator calmant și liniștitor asupra pielii Caracteristici: -nu conține parabeni SLES SLS PEG EDTA OGM ingrediente de origine animală coloranți săpun alcalin parfumuri sintetice DEA MEA TEA silicon polyquaternium și fenoxietanol -conține ingrediente naturale din cultivarea organică controlată -testat dermatologic -nu au fost testate pe animale -săpunul este plasat într-un tub la îndemână -imprimarea pe etichetă este făcută din coloranți naturali -destinate utilizării externe -proteja împotriva copiilor și temperaturi ridicate -produs conform cu Regulamentul UE (WE 1223/2009) -fabricat in Italia Detalii: -vârsta: 0m + -capacitate [ml]: 50 -greutate în pachet [kg]: 0 063 -dimensiuni în pachet [cm]: 5 4 x 3 5 x 11 Instrucțiuni de utilizare: Aplicați zilnic aplicați pe pielea mâinii umede spălați ușor mâinile fața sau fețele după spălare clătiți abundent sapunul cu apă. INCI: Aqua sulfat de coacet de sodiu glutamat de sodiu de sodiu clorură de sodiu acid lactic acid benzoic glicerină parfum cocamidopropil betaină acid dehidroacetic extract Malva Sylvestris extract de Chamomilla Recutita. Produsul marca italiană Bubble & CO care în stil retro restaurează și întărește tradiția oferind produse pentru igiena și îngrijirea copilului și a întregii familii pe baza ingredientelor naturale certificate derivate în întregime din agricultura ecologică. Produsele au fost create pentru a satisface nevoile pielii de toate vârstele de la naștere la 100 de ani!
20,00 lei
Descriere: Gel organic cu parfum plăcut pentru igienă intimă pentru întreaga familie care datorită vitaminei E și mușețelului înmoaie și hidratează pielea din împrejurimile intime garantând o igienă adecvată în fiecare zi. Consistența delicată a proprietăților lichide și antibacteriene va lăsa pielea curată și delicată oferind un sentiment de prospețime și confort. Se recomandă în special pentru pielea sensibilă atopică predispusă la psoriazis și eczemă. Produs îmbogățit cu substanțe valoroase pentru protecția pielii: -Vitamina E înmoaie și îmbunătățește aspectul pielii -musetelul are efecte antiinflamatorii și calmante asupra pielii Caracteristici: -nu conține parabeni SLES SLS PEG EDTA OGM ingrediente de origine animală coloranți săpun alcalin parfumuri sintetice DEA MEA TEA silicon polyquaternium și fenoxietanol -conține ingrediente naturale din cultivarea organică controlată -testat dermatologic -nu au fost testate pe animale -lichidul este ambalat într-un ambalaj biodegradabil în forma unei case fermecătoare -imprimarea pe etichetă și ambalajul este făcută din coloranți naturali -destinate utilizării externe -proteja împotriva copiilor și temperaturi ridicate -produs conform cu Regulamentul UE (WE 1223/2009) -fabricat in Italia Detalii: -vârsta: 0m + -capacitate [ml]: 250 -greutatea produsului [kg]: 0.276 -dimensiunile produsului [cm]: 5 8 x 5 8 x 15 5 -greutate în pachet [kg]: 0 296 -dimensiuni în pachet [cm]: 6 2 x 6 2 x 20 5 Instrucțiuni de utilizare: Aplicați zilnic aplicați pe pielea mâinii umede spălați ușor zona intimă clătiți abundent cu apă după spălare. INCI: Acid Sodiu Coacet de Sodiu Clorură de sodiu Cloramidopropil Betaină Lauroil Glutamat de sodiu Parfum Acid Lactic Acid Benzoic Glicerină Acid DEHIDROACETIC Extract Chamomilla Recutita Extract Malva Sylvestris Extract Calendula officinalis Extract de fructe Ribes Nigrum Vaccinium Myrtillus Extract de fructe. Produsul marca italiană Bubble & CO care în stil retro restaurează și întărește tradiția oferind produse pentru igiena și îngrijirea copilului și a întregii familii pe baza ingredientelor naturale certificate derivate în întregime din agricultura ecologică. Produsele au fost create pentru a satisface nevoile pielii de toate vârstele de la naștere la 100 de ani!
64,00 lei
Descriere: Sapun Organic parfum plăcut igienă intimă pentru întreaga familie care datorită vitaminei E și mușețelului înmoaie și hidratează pielea din împrejurimile intime garantând o igienă adecvată în fiecare zi. Consistența delicată a proprietăților lichide și antibacteriene lasă pielea curată și delicată oferind un sentiment de prospețime și confort. Se recomandă în special pentru pielea sensibilă atopică predispusă la psoriazis și eczemă. Produs îmbogățit cu substanțe valoroase pentru protecția pielii: -Vitamina E înmoaie și îmbunătățește aspectul pielii -musetelul are efecte antiinflamatorii și calmante asupra pielii Caracteristici: -nu conține parabeni SLES SLS PEG EDTA OGM ingrediente de origine animală coloranți săpun alcalin parfumuri sintetice DEA MEA TEA silicon polyquaternium și fenoxietanol -conține ingrediente naturale din cultivarea organică controlată -testat dermatologic -nu au fost testate pe animale -lichidul este plasat într-un tub la îndemână -imprimarea pe etichetă este făcută din coloranți naturali -destinate utilizării externe -proteja împotriva copiilor și temperaturi ridicate -produs conform cu Regulamentul UE (WE 1223/2009) -fabricat in Italia Detalii: -vârsta: 0m + -capacitate [ml]: 50 -greutate în pachet [kg]: 0 063 -dimensiuni în pachet [cm]: 5 4 x 3 5 x 11 Instrucțiuni de utilizare: Aplicați zilnic aplicați pe pielea mâinii umede spălați zona intimă după clătirea lichidului clătiți bine cu apă. INCI: Acid Sodiu Coacet de Sodiu Clorură de sodiu Cloramidopropil Betaină Lauroil Glutamat de sodiu Parfum Acid Lactic Acid Benzoic Glicerină Acid DEHIDROACETIC Extract Chamomilla Recutita Extract Malva Sylvestris Extract Calendula officinalis Extract de fructe Ribes Nigrum Vaccinium Myrtillus Extract de fructe. Produsul marca italiană Bubble & CO care în stil retro restaurează și întărește tradiția oferind produse pentru igiena și îngrijirea copilului și a întregii familii pe baza ingredientelor naturale certificate derivate în întregime din agricultura ecologică. Produsele au fost create pentru a satisface nevoile pielii de toate vârstele de la naștere la 100 de ani!
20,00 lei
Descriere: Ulei organic cu un parfum placut foarte delicat pentru copii și bebelusi care datorită uleiului de migdale 100% dulce impregnat cu frig hrănește tonifică hidratează și calmează pielea delicată a copilului. Formula ușoară a uleiului se răspândește bine și se absoarbe în pielea copilului lăsându-l neted și relaxat. Ideal pentru aplicarea după baie pe pielea umedă sau pe pielea uscată ca ulei de masaj sau ca supliment de baie. Uleiul poate fi de asemenea utilizat de adulți pentru a hidrata părul și pielea precum și pentru mamele care alăptează la sân în timpul alăptării. Uleiul nu are alte ingrediente decât uleiul de migdale pur 100% astfel încât să poată fi folosit și în bucătărie. Se recomandă în special pentru pielea foarte uscată dar și pentru pielea sensibilă atopică predispusă la psoriazis și eczemă. Produs îmbogățit cu substanțe valoroase pentru protecția pielii: -Vitamina E înmoaie și îmbunătățește aspectul pielii -Uleiul de migdale relaxează și hrănește pielea Caracteristici: -nu conține parabeni SLES SLS PEG EDTA OGM ingrediente de origine animală coloranți săpun alcalin parfumuri sintetice DEA MEA TEA silicon polyquaternium și fenoxietanol -conține doar ulei de migdale dulci 100% -conține ingrediente naturale din cultivarea organică controlată -testat dermatologic -nu au fost testate pe animale -uleiul este ambalat într-un ambalaj biodegradabil în forma unei case fermecătoare -imprimarea pe etichetă și ambalajul este făcută din coloranți naturali -destinate utilizării în exterior -proteja împotriva copiilor și temperaturi ridicate -produs conform cu Regulamentul UE (WE 1223/2009) -fabricat in Italia Detalii: -vârsta: 0m + -capacitate [ml]: 250 -greutatea produsului [kg]: 0 602 -dimensiunile produsului [cm]: 5 5 x 5 5 x 15 5 -greutate în pachet [kg]: 0 644 -dimensiuni în pachet [cm]: 6 2 x 6 2 x 20 5 Cum se utilizează: Aplicați o cantitate mică de ulei în mână sau direct pe piele umedă sau uscată apoi împrăștiați uleiul peste corpul copilului cu mișcări blânde. INCI: Ulei de Prunus Amygdalus Dilcis * (Prunus Amygdalus Dullcis) (Uleiul de migdale dulci). * origine din fermele ecologice Produsul marca italiană Bubble & CO care în stil retro restaurează și întărește tradiția oferind produse pentru igiena și îngrijirea copilului și a întregii familii pe baza ingredientelor naturale certificate derivate în întregime din agricultura ecologică. Produsele au fost create pentru a satisface nevoile pielii de toate vârstele de la naștere la 100 de ani!
82,00 lei

Se arată toate cele 28 de rezultate