Pentru clasa

Se arată toate cele 36 de rezultate

Activitatile desfasurate la clasa vor fi mult mai atractive pentru elevi cu aceste dispozitive pentru raspuns! Caracteristici: soneriile sunt prevazute cu functie de inregistrare poti inregistra sunete raspunsuri muzica mesaje sau chiar intrebari soneriile fiind pretabile pentru activitati extrem de diversificate ce pot fi transformate cu usurinta intr-un joc antrenant inregistrarea poate avea o durata maxima de 7 secunde dispozitivele de raspuns necesita cate 2 baterii tip AAA neincluse pretul este per bucata Dimensiuni: 9 cm (diametru) Varsta recomandata: 3 – 12 ani Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
35,00 lei

Ceasul clasei

No rating
Ceasul este ideal pentru toate activitatile ce se bazeaza pe masurarea timpului. Sablonul din plastic permite citirea cu usurinta a ceasului si este ideal pentru activitatile la clasa. Caracteristici : setul include: ceas cu stand si ghid de activitati dimensiune ceas: 34 cm inaltime prezinta versiunea de 12 ore Varsta recomandata: 5 – 9 ani Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
113,00 lei
Perfecte pentru numarare masurare si pentru realizarea diferitelor modele. Cuburile sunt realizate din plastic si au diferite culori. Setul include: 1000 bucati o galetusa pentru depozitare un ghid de activitati Dimensiune cuburi: 1 cm Varsta recomandata: 6 – 10 ani Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
176,00 lei
Jocul raul cu crocodili este un instrument matematic excelent cu experimentare prin joaca care il va incanta chiar si pe cel mai tanar invatacel. Caracteristici: acest joc cu covoras pentru podea integreaza joaca activa cu abilitatile matematice precum recunoasterea formelor a culorilor si ordinea numerelor covorasul prezinta un rau minunat ilustrat cu pietre si busteni animale culori forme numere si un crocodil dragut care te poate trimite la inceputul jocului daca te intalnesti cu el desfasurati activitati si jocuri cu toata clasa sau cu grupuri mici Avertizare: Covorasul poate deveni alunecos atunci cand este ud. Se recomanda purtarea incaltamintei pentru a evita alunecarea. Setul contine: covoras de vinilin 20 de indicatoare de joc (4 animale 5 din fiecare categorie) 2 cuburi gonflabile ghid de activitate Varsta recomandata: 3 – 7 ani Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
217,00 lei
Un produs ideal pentru o buna organizare si desfasurare a cursurilor! Caracteristici: panoul este prevazut cu zece buzunare (cinci mari si cinci mici) sunt dimensionate pentru a se potrivi cu totul de la materiale de birou pana la materiale de arta se ataseaza cu usurinta pe perete sau usa fiecare buzunar este realizat din plastic transparent astfel incat sa stiti intotdeauna ce este stocat in interior o solutie simpla pentru salile de clasa aglomerate zonele de joaca sau studiourile de arta Dimensiuni panaou: 62 x 30 cm Varsta recomandata: 3 – 12 ani Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
77,00 lei
Cu acest panou poti organiza mai bine orele tale de curs: poti aduna lucrarile copiilor si trimite note de instiintare acasa poti surprinde mai usor evolutia celor mici Caracteristici: se atarna cu usurinta pe un perete buzunarele au dimensiuni de 23 cm x 21.5 cm si sosesc echipate cu etichete pe care poti scrie iar apoi sterge cartile si foile de lucru nu sunt incluse in pachet Dimensiuni panaou: 72 cm x 114.5 cm Varsta recomandata: 3 – 12 ani Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
182,00 lei
Panoul acesta este minunat pentru activitati matematice! Caracteristici: cel mic va inteleage si va invata mai bine fractiile zecimalele si procentele cardurile sunt realizate astfel incat valorile echivalente sa se potriveasca panoul este prevazut cu agatatoare si un buzunar mare de depozitare pe spate Pachetul include: 153 carduri ce au cifre pe o parte si traducerea acestora in litere pe cealalta un ghid de activitati Dimensiune: 50 cm L x 67.5 cm H Varsta recomandata: 6 – 10 ani Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
150,00 lei

Panoul numerelor

No rating
Caracteristici: este perfect pentru cunoasterea si exersarea conceptelor matematice cardurile sunt colorate diferit pe verso Panoul contine: numere de la 1 la 100 120 carduri cu numere un ghid de utilizare Panoul masoara: 66 cm x 70 cm Varsta recomandata: 5 – 9 ani Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
119,00 lei
Rotitorul pentru sala de clasa este jocul interactiv care va reusi sa atraga copiii in activitati interesante si inovative. Tabla de scris poate fi un loc formidabil pentru jocuri! Instructiuni de joc: Utilizeaza acest set deseneaza un cerc si imparte-l in mai multe sectiuni iar apoi poti incepe orice joc doresti. Caracteristici: o roata distractiva pe care o poti personaliza rotitorul masoara 27.5 cm multe posibilitati de joc Dimensiuni: 14.73 x 5.08 x 29.97 cm Varsta recomandata: 4 – 10 ani Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
99,00 lei
Descopera simpaticele animalute de la ferma si invata sa numeri intr-un mod amuzant! Caracteristici: cele 72 de piese colorate reprezinta 6 animalute: vaca rata purcel oaie capra si cal sunt ideale pentru activitati matematice desfasurate la clasa piesele sunt disponibile in 6 culori: galben rosu portocaliu verde albastru si mov Dimensiune piesa: 6 cm Varsta recomandata: 3 – 7 ani Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
119,00 lei
Corpurile geometrice transparente sunt un mod concret de a explora geometria volumul si alte concepte de masurare. Caracteristici: setul include 6 recipiente gradate de mare ajutor pentru demonstratii si comparari ale volumelor confectionat din plastic de inalta calitate dezvolta interesul pentru matematica oferind numeroase posibilitati de invatare Dimensiune: 11 cm (inaltime) Capacitate: 0 25-1 litri Varsta recomandata: 8 ani+ Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
126,00 lei
Evalueaza copiii in timp ce acestia sunt activ implicati in joc. Caracteristici: “Game show buzzers” (spectacolul soneriilor) transforma fiecare lectie intr-un adevarat joc cu patru culori diferite si sonerii distractive are nevoie de 2 baterii AAA neincluse in pachet Dimensiune piese: 9 cm (diametru) Varsta recomandata: 4 – 8 ani Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
126,00 lei
Intentia clasica de a oferi un raspuns aceea de a ridica doua degetele capata inovatii distractive. Caracteristici: cu aceste 4 sonerii cu sunete din lumea animalelor raspunsurile vin mai repede si ii ajuta pe cei mici sa uite de emotiile si stresul competitiei pot fi folosite in cadrul activitatilor cu parintii sau la clasa pentru a capta atentia copiilor setul include 4 sonerii fiecare imitand un animal domestic: vaca cocos cal si caine necesita doua baterii 2 AAA care nu sunt incluse Varsta recomandata: 4 – 8 ani Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
113,00 lei
Copiii vor folosi aceasta spuma de modelat pentru a isi exersa creativitatea si pentru a realiza o multime de forme si figurine. Odata ce au terminat jocul incepe din nou pentru ca spuma este remodelabila. Copiii pot crea modele minunate fara a pune in pericol curatenia clasei. Caracteristici: spuma nu se lipeste de haine par sau de covor setul include pachete de spuma stralucitoare cu 8 culori diferite fiecare pachet masoara aproximativ 13 x 18 x 5 cm fiind ideal pentru intreaga clasa Dimensiunea cutiei de depozitare: 38 x 25 x 20 cm Greutatea totala a cutiei: aprox. 1 kg Varsta recomandata: 3 – 11 ani Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
356,00 lei
Setul de culori pentru stampile are culori variate pentru a motiva cat mai bine elevii. Caracteristici: tusul are pe o parte culoarea negru iar pe cealalta parte verde albastru portocaliu rosu galben si violet materialul utilizat este non-toxic se spala este in conformitate cu standardele de calitate si siguranta a copiilor Varsta recomandata: 3 – 7 ani Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
69,00 lei

Se arată toate cele 36 de rezultate