Jucarii muzicale

Se arată toate cele 33 de rezultate

Cutie muzicala

No rating
Uimeste-i pe cei din jur cu aceasta cutie muzicala! Caracteristici: jucaria starneste curiozitatea micutilor produs realizat din metal când învârți mânerul casetelor meltalice acestea vor interpreta melodii acestea au un design unic pretul este pentru o singura bucata Dimensiune: 8 cm Varsta recomandata: 3 ani+ Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
52,00 lei
Muzicuta colorata va reusi sa-l captiveze definitiv pe micutul tau. Jucaria din lemn il va ajuta sa-si dobandeasca anumite aptitudini evoluand pe parcurs si bucurandu-se de toate sunetele pe care va sti sa le faca. Nu are nevoie de experienta. Trebuie doar sa sufle si sa asculte sunetele minunate. Este o modalitate placuta de a incuraja creativitatea dar mai ales introducerea in lumea ritmului. Caracteristici: muzicuta din lemn stimuleaza inteligenta si capacitatea de exprimare a sentimentelor si a emotiilor dezvolta abilitatile de exprimare corporala de limbaj cat si randamentul scolar dezvolta coordonarea si dexteritatea diferite modele realizat din materiale de calitate conform standardelor Europene de calitate si siguranta pretul este pentru o singura bucata Dimensiuni: 2.5 x 13.5 x 3 cm Varsta recomandata: 3 ani+ Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
26,00 lei
Incurajeaza dezvoltarea gustului pentru arta copilului tau cu aceasta toba vesela. Dotata cu o curea rezistenta de prins pe mana copilul poate intra in rolul unui artist ce canta intr-o trupa sau poate fi chiar un mic soldat. Caracteristici: curea rezistenta viu colorata Diametru toba: 150 mm Dimensiune curea: 15 cm Varsta recomandata: 3 – 5 ani Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
56,00 lei
Aceasta minunata jucarie muzicala ii va face cunostinta micutului tau cu sunetele inca din primele zile de viata. Caracteristici: textura deosebit de moale jucaria este prevazuta cu fermoar avand husa detasabila pentru o facila curatare functii: jucarie muzicala instructiuni de intretinere a husei: spalare automata temperatura apei max. 30 grade Dimensiune: 17 cm Varsta recomandata: 0 luni+ Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. Jucaria/produsul se poate curata cu o carpa usor umeda. Stergeti si uscati la aer imediat dupa curatare.
74,00 lei
Daca vrei sa ii o oferi micutului tau clipe linistite atunci aceasta jucarie muzicala in forma de elefantel este alegerea perfecta. Caracteristici: sunetele materialul placut la atingere din care este confectionata si culorile vesle sunt ideale pentru dezvoltarea simtului vizual auditiv si tactil jucaria este prevazuta cu fermoar si are husa detasabila pentru a facilita curatarea se poate atasa cu usurinta la pat sau la carucior instructiuni de intretinere a husei: spalare automata temperatura apei max. 30 grade Functii: jucarie muzicala Dimensiune: 18 cm Varsta recomandata: 0- 2 ani Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
64,00 lei
Elefantelul jucaus te invita sa descoperi lumea magica a sunetelor. Caracteristici: jucaria viu colorata cu textura placuta la atingere va deveni in scurta vreme preferata copilasului tau se poate atasa cu usurinta la patut carucior scaun auto sau la tarc prevazuta cu husa detasabila pentru a facilita curatarea functii: jucarie muzicala instructiuni de intretinere a husei: spalare automata temperatura apei max. 30 grade Functii: jucarie muzicala Dimensiune: 17 cm Varsta recomandata: 0 luni+ Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
81,00 lei
Daca vrei sa ii o oferi micutului tau clipe linistite atunci aceasta jucarie muzicala in forma de girafa este alegerea perfecta. Caracteristici: jucaria este prevazuta cu fermoar avand husa detasabila pentru o facila curatare sunetele materialul placut la atingere din care este confectionata si culorile vesle sunt ideale pentru dezvoltarea simtului vizual auditiv si tactil se poate atasa cu usurinta la pat sau la carucior instructiuni de intretinere a husei: spalare automata temperatura apei max. 30 grade functii: jucarie muzicala Dimensiune: 23 cm Varsta recomandata: 0 luni+ Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. Jucaria/produsul se poate curata cu o carpa usor umeda. Stergeti si uscati la aer imediat dupa curatare.
83,00 lei
Aceasta minunata jucarie muzicala ii va face cunostinta micutului tau cu sunetele inca din primele zile de viata. Caracteristici: textura deosebit de moale jucaria este prevazuta cu fermoar avand husa detasabila pentru o facila curatare functii: jucarie muzicala instructiuni de intretinere a husei: spalare automata temperatura apei max. 30 grade Dimensiune: 19 cm Varsta recomandata: 0 luni+ Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. Jucaria/produsul se poate curata cu o carpa usor umeda. Stergeti si uscati la aer imediat dupa curatare.
74,00 lei
Aceasta minunata jucarie muzicala ii va face cunostinta micutului tau cu sunetele inca din primele zile de viata. Textura deosebit de moale si culorile vesele completeaza farmecul animalutului. Caracteristici: sunetele materialul placut la atingere din care este confectionata si culorile vesele sunt ideale pentru dezvoltarea simtului vizual auditiv si tactil se poate atasa cu usurinta la pat sau la carucior functii: jucarie muzicala jucaria este prevazuta cu fermoar avand husa detasabila pentru o facila curatare instructiuni de intretinere a husei: spalare automata temperatura apei max. 30 grade Dimensiune: 22 cm Varsta recomandata: 0 luni+ Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. Jucaria/produsul se poate curata cu o carpa usor umeda. Stergeti si uscati la aer imediat dupa curatare.
74,00 lei
Liliacul va deveni in scurta vreme cel mai bun prieten al copilasului si il va insoti peste tot. Ajuta-l pe micutul tau sa descopere lumea magica a sunetelor oferindu-i aceasta jucarie veseala. Caracteristici: se ataseaza cu usurinta la carucior patut scaun auto sau la tarc prevazuta cu husa detasabila pentru a facilita curatarea instructiuni intretinere a husei: spalare automata temperatura apei max. 30 grade Functii: jucarie muzicala sunet fosnitor Dimensiune: 21 cm Varsta recomandata: 0 luni+ Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
81,00 lei
Maimutica va deveni in cel mai scurt timp jucaria preferata a copilasului. Cu aceasta jucarie micutul tau va descoperi universul magic al sunetelor. Caracteristici: aceasta este confectionata dintr-un material placut la atingere si este viu colorata se poate atasa cu usurinta la patut la carucior sau la masina instructiuni de intretinere a husei:spalare automata temperatura apei max. 30 grade Functii: jucarie muzicala Dimensiuni: 18 cm Varsta recomandata: 0 – 2 ani Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
64,00 lei
Simpatica pasare tropicala te invita la un zbor lin prin lumea viselor! Caracteristici: jucaria cu textura moale si culori vibrante emite sunete placute ce vor fi pe placul micutilor prevazuta cu fermoar avand husa detasabila pentru a facilita curatarea instructiuni de intretinere a husei: spalare automata temperatura apei max. 30 grade Functii: jucarie muzicala Dimensiune: 25 cm Varsta recomandata: 0 luni+ Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
81,00 lei
O jucarie muzicala superba in forma de masinuta ce ii va oferi micutului o experienta multisenzoriala completa. Jucaria are o multime de de elemente ce vor atrage atentia copilasului si ii vor aduce zambetul pe buze: culorile pastelate design-ul 3 D sunetele amuzante emise si multe altele Caracteristici: muzica placuta emisa si lumina LED ii vor oferi micutului tau un somn linistit cu multe vise placute instructiuni de intretinere: spalare manuala necesita 2 baterii AAA (incluse in pret) Functii: jucarie muzicala jucarie pentru dentitie oglinda lumina LED jucarie pentru patut sunete de animalute sunete fosnitoare Dimensiune: 39 cm Varsta recomandata: 0 luni+ Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. Jucaria/produsul se poate curata cu o carpa usor umeda. Stergeti si uscati la aer imediat dupa curatare.
149,00 lei
Distreaza-te apasand tastele muzicale! Le daruim celor mici cadouri frumoase care ii vor tine ocupati ore intregi. Caracteristici: ofera 16 sunete si efecte diferite realizat din plastic necesita baterii 3 x AG-13/ LR44 (incluse) Dimensiune: 17 cm Varsta recomandata: 3 ani+ Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
62,00 lei
Simpatica albinuta a popsit in zbor in preajma micutului tau pentru a-l delecta cu sunete placute. Caracteristici: culorile pastelate materialele placute si sunetele emise ii ofera micutului tau o experienta multisenzoriala completa jucaria este prevazuta cu fermoar si are husa detasabila pentru a facilita curatarea se poate atasa cu usurinta la pat sau la carucior instructiuni de intretinere a husei: spalare automata temperatura apei max. 30 grade Functii: jucarie muzicala Dimensiune: 22 cm Varsta recomandata: 0 luni+ Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
66,00 lei
Aceasta minunata jucarie muzicala ii va face cunostinta micutului tau cu sunetele inca din primele zile de viata. Caracteristici: textura deosebit de moale si culorile vesele completeaza farmecul magarusului jucaria este prevazuta cu fermoar avand husa detasabila pentru o facila curatare functii: jucarie muzicala instructiuni de intretinere: spalare automata temperatura apei max. 30 grade Dimensiune: 17 cm Varsta recomandata: 0 luni+ Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. Jucaria/produsul se poate curata cu o carpa usor umeda. Stergeti si uscati la aer imediat dupa curatare.
64,00 lei
Aceasta minunata jucarie muzicala ii va face cunostinta micutului tau cu sunetele inca din primele zile de viata. Caracteristici: textura deosebit de moale si culorile vesele completeaza farmecul animalutului jucaria este prevazuta cu fermoar avand husa detasabila pentru o facila curatare instructiuni de intretinere a husei: spalare automata temperatura apei max. 30 grade Functii: jucarie muzicala Dimensiune: 17 cm Varsta recomandata: 0 luni+ Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
64,00 lei
Descopera lumea magica a sunetelor cu aceasta jucarie simpatica in forma de bufnita. Caracteristici: textura deosebit de moale si culorile vesele completeaza farmecul jucariei contribuie la dezvoltarea simtului auditiv vizual si tactil jucaria este prevazuta cu fermoar avand husa detasabila pentru o facila curatare instructiuni de intretinere a husei: spalare automata temperatura apei max. 30 grade Functii: jucarie muzicala Dimensiune: 18 cm Varsta recomandata: 0 luni+ Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
81,00 lei
Ofera momente deosebite micutului tau cu aceasta jucarie muzicala in forma de steluta. Caracteristici: culorile vesele si sunetele placute vor crea ambianta ideala pentru un somn placut si odihnitor jucaria poate fi prinsa usor la patut sau carucior cu ajutorul legaturilor din material textil din partea superioara Functii: jucarie muzicala Dimensiune: 19 cm Varsta recomandata: 0 luni+ Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
73,00 lei
Ursuletul Teddy te va purta in marea aventura prin lumea sunetelor. Caracteristici: jucaria este confectionata din materiale placute la atingere are dimensiunile perfecte pentru a putea fi apucata de manutele mici sunetele emise de aceasta vor fi o adevarata delectare pentru bebelus husa jucariei are fermoar si este detasabila pentru o curatare cat mai usoara instructiuni de intretinere a husei: spalare automata temperatura apei max. 30 grad Functii: jucarie muzicala Dimensiune: 18 cm Varsta recomandata: 0- 2 ani Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
62,00 lei

Maracas junior

No rating
Spectacolul poate incepe! Micutii se vor distra pe cinste in timp ce vor descoperi lumea fascinanta a sunetelor. Caracteristici: jucaria este viu colorat si a fost special conceputa pentru manutele mici contribuie la dezvoltarea dexteritatii si a creativitatii include: o singura bucata maracas este confectionat din lemn si respecta standardele europene de calitate si siguranta produsul se vinde la bucata Dimensiune: 13 cm Varsta recomandata: 0 luni+ Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. Jucaria/produsul se poate curata cu o carpa usor umeda. Stergeti si uscati la aer imediat dupa curatare.
14,00 lei

Mini Megafon

No rating
Hai sa ne distram! Trageti tragaciul si vorbiti la capatul megafonului pentru a obtine 3 efecte diferite ale vocii! Caracteristici: realizat din plastic eminte sunete asemeni unui megafon real necesita baterii 1 x A23 (incluse) Dimensiune: 8 cm Varsta recomandata: 3 ani+ Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
52,00 lei
Tamburina colorata este o modalitate distractiva prin care copilul tau se va putea exterioriza prin intermediul muzicii. El va deveni un mic artist ce va reusi sa tina ritmul muzicii prin bataie. Scuturand tamburina va reusi sa produca sunete asemanatoare cu cele din natura cum ar fi zgomotul valurilor si fosnetul frunzelor. Caracteristici: tamburina produce sunete prin bataie sau scuturare extrem de colorata dezvolta dexteritatea si coordonarea induce simtul muzicii design variat realizat din materiale de calitate conform cu standardele Europene curente de siguranta Dimensiuni: 18 cm diametru Varsta recomandata: 3 ani+ Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
33,00 lei

Se arată toate cele 33 de rezultate