Jucarii interactive

Se arată 1–36 din 68 de rezultate

Esti pregatit prentru o sedinta foto? Caracteristici: indreapta camera apasa butonul si va aparea un clovn amuzant camera este dotata cu un vizor vizibil si un buton care scoate zgomot cand il apesi Dimensiune: 13 x 13 x 11 cm Varsta recomandata: 18 luni+ Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. Jucaria/produsul se poate curata cu o carpa usor umeda. Stergeti si uscati la aer imediat dupa curatare.
42,00 lei
Simpaticul aparat foto este jucaria ideala pentru stimularea imaginatiei celor mici! Prin apasarea butonului verde cu catelus aparatul va emite sunete si lumini ce vor starni curiozitatea micutilor. Impinge butonul verde in jos si vei schimba lentila aparatului foto. Nu-i asa ca e amuzant! Caracteristici: jucaria contribuie la dezvoltarea functiilor senzoriale a functiei motrice si ii familiarizeaza pe cei mici cu jocul de rol prevazut cu maner ergonomic conceput special pentru manutele mici confectionat din plastic rezistent necesita 2 baterii tip AAA (incluse) Dimensiune ambalaj (aprox.): 17.7 x 6.3 x 14.9 cm Varsta recomandata: 12 luni+ Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. Jucaria/produsul se poate curata cu o carpa usor umeda. Stergeti si uscati la aer imediat dupa curatare.
42,00 lei
Setul de carduri este ideal pentru activitatiile lingvistice si are ca principal scop dezvoltarea nivelului de intelegere al lecturii. Acest set se axeaza pe povestiri ce au ca tematica: stiinta matematica si studiile sociale. Setul include 60 de carduri fata verso vesel colorate si ghidul profesorului. Produsul este disponibil doar in limba engleza. Dimensiune card: 21 x 13 cm. Varsta recomandata: 10 – 14 ani
133,00 lei
Micutul tau se va distra de minune cu noua sa jucarie in forma de steluta . Caracteristici: steluta este confectionata din materiale placute la atingere si este prevazuta cu: jucarie pentru dentitie oglinda si vibratii este ideala pentru dezvoltarea simtului tactil vizual auditiv si a coordonarii ochi-mana sunetele amuzante emise vor reprezenta un motiv in plus de bucurie pentru cei mici se ataseaza cu usurinta la patut carut sau masina instructiuni de intretinere: spalare manuala Functii: sunet chitait oglinda jucarie pentru dentitie vibratii zornaitoare sunet fosnitor jucarie pentru patut Dimensiune: 35 cm Varsta recomandata: 0 luni+ Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
93,00 lei
Crezi ca vei putea aseza piesele la locul potrivit pe tavita? Analizeaza cu atentie forma dar si culoarea celor 9 piese! Caracteristici: setul realizat din lemn este ideal pentru invatarea formelor si culorilor jucand un rol important in dezvoltarea indemanarii si coordonarii ochi-mana contine: 10 piese din lemn Dimensiune: 15 x 5 x 15 cm Varsta recomandata: 1 an+ Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
64,00 lei
Caracteristici: jucarie din lemn amuzanta conceputa pentru stimularea activitatii de asociere si pentru a incuraja coordonarea mana-ochi a celui mic are 4 figurine din lemn colorate care prin apasare intra si ies pe neasteptate in suportul de lemn Dimensiune: 15 x 11.5 cm (L x h) Varsta recomandata: 1 an+ Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
50,00 lei
Esti pregatit pentru o cursa amuzanta cu ursuleti? Trebuie doar sa apesi pe butonul galben si ursuleti se vor invarti o data cu miscarea discurilor colorate Caracteristici: jucaria este ideala pentru stimularea functiei motrice a functiei vizuale si a coordonarii ochi-mana confectionata din plastic Dimensiune: 19 5 x 17 5 x 17 cm Varsta recomandata: 10 luni+ Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. Jucaria/produsul se poate curata cu o carpa usor umeda. Stergeti si uscati la aer imediat dupa curatare.
91,00 lei
Esti pregatit pentru actiune? Caracteristici: dupa finalizarea curselor mini-vehiculele se pot retrage in garajul care se poate incuia vehiculele sunt usor de manevrat de manutele mici ale copiilor confectionat din plastic masinutele dezvolta imaginatia copiilor in mare viteza ideale pentru jocuri de rol pline de creativitate Dimensiune: 30 x 29 x 14 5 cm Varsta recomandata: 12 luni+ Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. Jucaria/produsul se poate curata cu o carpa usor umeda. Stergeti si uscati la aer imediat dupa curatare.
127,00 lei
Esti pregatit pentru calatorie? Distreaza-te pe cinste in timp ce descoperi o multime de lucruri noi! Caracteristici: cu aceasta jucarie minunata micutii au ocazia sa puna in scena jocuri de rol pline de creativtate volanul este prevazut cu functii care simuleaza activitatile reale: claxon sunet de frana sunet de pornire a motorului indicatoare luminoase telefon alarma un ecran animat tip GPS frana si schimbator de viteze jucaria contribuie la dezvoltarea senzoriala a creativitatii a imaginatiei si la descoperirea relatiei cauza-efect prevazuta cu buton pentru reglarea volumului confectionat din plastic rezistent necestia 3 baterii tip AA (incluse) Dimensiune ambalaj (aprox.): 27.3 x 26 x 15.2 cm Varsta recomandata: 18 luni+ Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. Jucaria/produsul se poate curata cu o carpa usor umeda. Stergeti si uscati la aer imediat dupa curatare.
179,00 lei
Te-ai pregatit pentru calatoriile lungi cu masina? Caracteristici: un centru colorat cu 6 activitati pentru explorarea micilor maini apasati butonul trageti inapoi pasarea albastra pentru a atinge clopotul glisati oglinda pentru a vedea cine se ascunde dedesubt contribuie la dezvoltarea indemanarii a coordonarii ochi- mana si dexteritatii produsul este realizat din plastic asigurand astfel o buna rezistenta in timp Dimensiuni: 24 x 26 x 8 5 cm Varsta recomandata: 6 luni+ Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
107,00 lei
Dinozaurul prietenos il invata pe cel mic sa mearga pe jos! O jucarie minunata pentru micutii dornici sa exploreze mediul inconjurator! Caracteristici: jucaria este prevazuta cu luminite si efecte sonore care vor starni cu siguranta curiozitatea copilasilor priveste cum se deplaseaza simpaticul dinozaur si invata si tu sa faci primii pasi apasa butonul si dinozaurul va incepe sa emita sunete si lumini jucaria contribuie la dezvoltarea multisenzoriala produsul este confectionat din plastic necesita 3 baterii tip AAA (incluse) Dimensiune ambalaj (aprox.): 22.2 x 12.06 x 22.2 cm Varsta recomandata: 18 luni+ Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. Jucaria/produsul se poate curata cu o carpa usor umeda. Stergeti si uscati la aer imediat dupa curatare.
93,00 lei
Dinozaurul prietenos il invata pe cel mic sa mearga pe jos! O jucarie minunata pentru micutii dornici sa exploreze mediul inconjurator! Caracteristici: jucaria este prevazuta cu luminite si efecte sonore care vor starni cu siguranta curiozitatea copilasilor priveste cum se deplaseaza simpaticul dinozaur si invata si tu sa faci primii pasi apasa butonul si dinozaurul va incepe sa emita sunete si lumini jucaria contribuie la dezvoltarea multisenzoriala produsul este confectionat din plastic necesita 3 baterii tip AAA (incluse) Dimensiune ambalaj (aprox.): 22.2 x 12.06 x 22.2 cm Varsta recomandata: 18 luni+ Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. Jucaria/produsul se poate curata cu o carpa usor umeda. Stergeti si uscati la aer imediat dupa curatare.
93,00 lei
Cheita emite sunete si lumini ce vor starni amuzamentul copiilor. In plus apasand butoanele cei mici vor descoperi si cateva cuvinte in limbi straine (engleza si franceza). Caracteristici: o jucarie ce poate fi atasata cu usurinta la carucior scaun auto sau chiar la patut prevazuta cu zornaitoare si jucarie pentru dentitie ideala pentru dezvoltarea motricitatii a functiei vizuale si auditive si pentru intelegerea relatiei cauza-efect confectionata din plastic rezistent necesita 2 baterii tip AAA (incluse) Dimensiune ambalaj (aprox.): 15.2 x 5.7 x 20.3 cm Varsta recomandata: 12 luni+ Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. Jucaria/produsul se poate curata cu o carpa usor umeda. Stergeti si uscati la aer imediat dupa curatare.
41,00 lei
Esti pregatit pentru spectacol? Descopera lumea fascinanta a sunetelor cu trompeta. Da frau liber creativitatii si pregateste-te pentru distractie! Caracteristici: trompeta are efecte sonore si luminoase ce vor fi pe placul micutilor jucaria contribuie la dezvoltarea multisenzoriala a creativitatii si a imaginatiei si la descoperirea jocului de rol confectionat din plastic stimularea simturilor – jucaria reda sunete si este prevazuta cu lumini toate acestea stimuleaza simturile si receptivitatea copilului ceea ce il va ajuta sa descopere si sa inteleaga tot ceea ce il inconjoara functioneaza cu 2 baterii tip AAA (incluse) Dimensiune ambalaj: 19 x 7 x 17 cm Varsta recomandata: 12 luni+ Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. Jucaria/produsul se poate curata cu o carpa usor umeda. Stergeti si uscati la aer imediat dupa curatare.
45,00 lei
Hai la baita! Caracteristici: trei pesti mici inoata impreuna in cadita pentru a aduce momente de bucurie copiilor da nastere unei cascade in timp ce torni apa peste pestisori priveste ce rapid se rotesc pestisorii veseli atunci cand curge apa peste ei jucaria este ideala pentru stimularea functiei motrice a functiei vizuale si a coordonarii ochi-mana confectionata din plastic prevazut cu sistem de fixare tip ventuza Inaltime produs: 21 cm Dimensiune ambalaj: 24 x 17.5 x 8.5 cm Varsta recomandata: 12 luni+ Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. Jucaria/produsul se poate curata cu o carpa usor umeda. Stergeti si uscati la aer imediat dupa curatare.
68,00 lei
Hai la baita! Caracteristici: trei pesti mici de diferite dimensiuni inoata impreuna in cadita pentru a aduce momente de bucurie copiilor pestii absorb apa din cadita si sufla bule iar inotatoarele au diferite modele pentru dezvoltarea simtului tactil jucaria este ideala pentru stimularea functiei motrice a functiei vizuale a coordonarii ochi-mana si a simtului tactil confectionata din plastic Dimensiune ambalaj: 13 x 22 x 11 cm Varsta recomandata: 6 luni+ Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. Jucaria/produsul se poate curata cu o carpa usor umeda. Stergeti si uscati la aer imediat dupa curatare.
64,00 lei
Fiecare copil are secretele lui. Caracteristici: acum poti nota toate secretele tale pe hartie deoarece acest jurnal are un lacat si o cheie te surprinde cu o multime de activitati distractive peste ani va fi foarte interesant de recitit copertile sunt realizate din carton rigid iar foile sunt fixate cu ajutorul unor inele Include: 80 de pagini de jurnal si cu activitati 30 pagini pentru notite 5 separatoare 2 foi cu stickere buzunar din plastic transparent instrument de scris tip carioca Dimensiune ambalaj: 23.4 x 18 x 4.2 cm Varsta recomandata: 5 ani+ Atentie! Contraindicat copiilor sub 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. Jucaria/produsul se poate curata cu o carpa usor umeda. Stergeti si uscati la aer imediat dupa curatare.
62,00 lei
Pastreaza amintirile frumoase pentru cat mai mult timp cu acest kit pentru amprenta bebelusului tau. Modeleaza apoi apasa usor manuta sau talpa bebelusului tau astfel incat sa se imprime” forma acesteia. Ulterior forma obtinuta poate fi folosita in realizarea unui mic tablou sau de ce nu a unei felicitari pentru bunici?! Caracteristici: setul include si 3 instrumente ce te vor ajuta la intinderea si finisarea pastei pentru un aspect cat mai placut dupa amprentare lasati pasta sa se usuce bine pentru 24 de ore pasta este non-toxica fiind special conceputa pentru a nu afecta pielea fina si sensibila a bebelusului produsul este fabricat in Germania si este de calitate superioara Greutate: 0 300 kg Varsta recomandata: 6 luni+ Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Supravegheati permanent copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
23,00 lei

Se arată 1–36 din 68 de rezultate