Carti bebelusi

Se arată toate cele 18 rezultate

O carte in care poti sa aduni cele mai frumoase amintiri cu bebelusul tau : fotografii desene imagini… si sa notezi momentele de neuitat ale acestei incantatoare etape. In plus ii vei putea urmari cresterea lipind in calendar abtibilduri cu evenimentele cele mai importante din primul sau an de viata. Varsta recomandata: 0 luni+ Editura: Girasol Data aparitiei: Iulie 2012 Format: 27 x 28 cm Tip coperta: Brosata Numar pagini: 48 ISBN: 978-606-525-241-7
67,00 lei
O carte in care poti sa aduni cele mai frumoase amintiri cu bebelusul tau : fotografii desene imagini… si sa notezi momentele de neuitat ale acestei incantatoare etape. In plus ii vei putea urmari cresterea lipind in calendar abtibilduri cu evenimentele cele mai importante din primul sau an de viata. Varsta recomandata: 0 luni+ Editura: Girasol Data aparitiei: Iulie 2012 Format: 27 x 28 cm Tip coperta: Brosata Numar pagini: 48 ISBN: 978-606-525-242-4
67,00 lei
Micutii vor adora sa se joace cu simpatica carticica din plus cu crocodil. Caracteristici: viu colorata din materiale extrem de placute la atingere si cu oglinjoara micuta in interior aceasta jucarie este ideala pentru dezvoltarea simtului tactil vizual si a coordonarii ochi – mana prin sunetele emise va atrage atentia celui mic instructiuni de intretinere: spalare manuala Functii: sunet (chitait fosnitor) oglinda jucarie pentru carucior jucarie pentru masina Dimensiune: 11 x 11 cm Varsta recomandata: 0 luni+ Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. Jucaria/produsul se poate curata cu o carpa usor umeda. Stergeti si uscati la aer imediat dupa curatare.
57,00 lei
Descoperiti impreuna primele notiuni cu ajutorul acestei carticele din plus. Caracteristici: prezentata in culori pastelate realizata din material moale carticica este ideala pentru dezvoltarea simtului tactil si atrage atentia prin sunetele produse la atingere si prin oglinjoara ascunsa in interior prin sunetele emise va atrage atentia celui mic instructiuni de intretinere: spalare manuala Functii: sunet (chitait fosnitor) oglinda jucarie pentru carucior jucarie pentru masina Dimensiune: 11 x 11 cm Varsta recomandata: 0 luni+ Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. Jucaria/produsul se poate curata cu o carpa usor umeda. Stergeti si uscati la aer imediat dupa curatare.
57,00 lei
Caracteristici: o carte plina de culoare cu 8 pagini din material moale si texturi diferite cartea are aripioare fosanitoare corp cu blanita aripioare stralucitoare zone din satin oglinjoara in forma de soare si frunze care chitaie poate fi spalata la masina Dimensiune: 25 x 25 cm Varsta recomandata: 3 luni+ Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. Jucaria/produsul se poate curata cu o carpa usor umeda. Stergeti si uscati la aer imediat dupa curatare.
96,00 lei
O carticica delicata din plus cu ajutorul careia copilasii vor descoperi primele notiuni! Caracteristici: este ideala pentru dezvoltarea simtului tactil si atrage atentia prin sunetele produse la atingere si prin oglinjoara ascunsa in interior carticica se poate atasa la patut sau la carucior instructiuni de intretinere: spalare manuala Functii: sunet chitait fosnet oglinda jucarie pentru carucior jucarie pentru masina Dimensiune: 11 cm Varsta recomandata: 0 luni+ Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. Jucaria/produsul se poate curata cu o carpa usor umeda. Stergeti si uscati la aer imediat dupa curatare.
58,00 lei
Ajuta-ti copilul sa descopere primele notiuni cu ajutorul acestei carticele simpatice! Caracteristici: Materialul moale placut la atingere culorile vii si imaginile precum si oglinjoara ascunsa in interior ii vor capta atentia pentru timp indelungat. Carticica este ideala pentru dezvoltarea simtului tactil. Jucaria este prevazuta cu inel pentru a putea fi prinsa la carucior. Instructiuni de intretinere: spalare manuala. Functii: sunet chitait; oglinda; jucarie pentru carucior; jucarie pentru masina; Dimensiune: 11 x 11 cm Varsta recomandata: 0 luni+ Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. Jucaria/produsul se poate curata cu o carpa usor umeda. Stergeti si uscati la aer imediat dupa curatare.
58,00 lei
Ajuta-ti copilul sa descopere primele notiuni cu ajutorul acestei carticele simpatice! Caracteristici: Materialul moale placut la atingere culorile vii si imaginile precum si oglinjoara ascunsa in interior ii vor capta atentia pentru timp indelungat. Carticica este ideala pentru dezvoltarea simtului tactil. Jucaria se ataseaza cu usurinta la carucior Instructiuni de intretinere: spalare manuala. Functii: sunet chitait; oglinda; jucarie pentru carucior; jucarie pentru masina; Dimensiune: 11 x 11 cm Varsta recomandata: 0 luni+ Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. Jucaria/produsul se poate curata cu o carpa usor umeda. Stergeti si uscati la aer imediat dupa curatare.
58,00 lei
Carticica La ferma are pe coperta o vacuta al carei cap chitaie spre amuzamentul bebelusului. Caracteristici: fabricata din materiale moi placute la atingere pentru calmarea gingiilor celui mic cartica este prevazuta si cu o jucarie pentru dentitie carticica are 8 pagini viu colorate cu material fosnaitor care cu siguranta va atrage atentia bebelusului tau lavabila la masina Dimensiune: 12.7 x 12.7 cm Varsta recomandata: 0 luni+ Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
46,00 lei
Carticica Teddy’s Day din colectia Large Soft Book este ideala pentru micutul tau inca de la nastere. Caracteristici: contine 8 pagini amuzante realizate din material moale cu texturi diferite paginile captusite cu plus fosnesc carticica contribuie la dezvoltarea indemanarii si a abilitatilor senzoriale si tactile ale bebelusului poate fi spalata cu usurinta la masina Varsta recomandata: 0 luni+ Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
57,00 lei
O carticica plina de culoare cu 8 imagini haioase de explorat de catre bebelus. Caracteristici: contine 8 pagini amuzante realizate din material moale cu texturi diferite paginile captusite cu plus fosnesc este prevazuta cu un dispozitiv de agatat la carucior patut sau scaun auto carticica contribuie la dezvoltarea indemanarii si a abilitatilor senzoriale si tactile ale bebelusului poate fi spalata cu usurinta la masina Varsta recomandata: 0 luni+ Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
33,00 lei
Caracteristici: contine 8 pagini amuzante realizate din material moale cu texturi diferite paginile captusite cu plus fosnesc este prevazuta cu un dispozitiv de agatat la carucior patut sau scaun auto carticica contribuie la dezvoltarea indemanarii si a abilitatilor senzoriale si tactile ale bebelusului poate fi spalata cu usurinta la masina Varsta recomandata: 0 luni+ Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
33,00 lei

Se arată toate cele 18 rezultate