Biberoane, tetine, suzete

Se arată 1–36 din 101 rezultate

Adaptor de baut nip ortodontic ventilat cu ACTIFLEX din silicon moale pentru sticle cu gat larg de la 6 luni Particularitati Adaptor de baut nip – tetine cu forma ortodontica realizate din silicon; – sistem antiscurgere; – cu supapa anti-colici ce impiedica inghitirea aerului; – cu sistem inovativ ACTIFLEX ce impiedica inchiderea sau lipirea tetinei si asigura un flux constant de lichid; – manson extra gros pentru o prindere optima pe gatul biberonului; – potrivite pentru biberoanele sau canutele nip cu gat larg; – disponibile intr-o singura marime potrivita pentru bebelusii de la 6 luni; Tetinele nip sunt fabricate integral in Germania din materiale de inalta calitate fara BPA.
14,00 lei
Biberon cu gat larg nip Boy din PP 150 ml cu tetina silicon ortodontica ventilata debit mediu (M) de la 0 luni Biberoanele nip sunt alcatuite din: 1. Capacul de protectie – ofera protectie igienica în conditii de siguranta pentru tetina; se fixeaza ferm de inelul cu filet. 2. Inelul cu filet – realizat din material foarte rezistenr la socuri este prevazut cu o proeminenta ce permite deschiderea si închiderea usoara a capacului si împiedica rostogolirea sticlei atunci cand este în pozitie orizontala. 3. Tetina – ortodontica din silicon moale sau latex cu supapa anti-colici si manson extra rezistent pentru o fixare perfecta pe gatul biberonului fara a permite picurarea. 4. Discul – disponibil doar la biberoanele standard – se monteaza în interiorul inelului cu filet si asigura o etansare perfecta în cazul transportului sau agitarii continutului din biberon. Prevazut cu un maner practic pentru îndepartarea usoara. 5. Corpul biberonului – confectionat din sticla sau polipropilena incasanta de înalta calitate (PP) imprimat în culori stralucitoare fara PVC si sigur pentru alimente. Marcajele clare de pe biberon asigura o masurare precisa pentru alimente. Descriere Biberoane nip cu gat larg – Tetina din silicon pentru biberoane cu gat larg ortodontica ventilata anti-colici cu sistem inovativ ACTIFLEX ce împiedica închiderea sau lipirea tetinei si asigura un flux constant de lichid; – Design modern în culori stralucitoare – Realizate din Polipropilena (PP) un material usor incasant fin si placut la atingere fara BPA – Usor de apucat datorita formei ergonomice de clepsidra – Gatul larg asigura o umplere si o curatare usoara – Capacul împiedica picurarea tetinei (nu necesita disc) – Gaica practica potrivita pentru agatarea de lantul pentru suzete – Modele pentru Baietei sau Fetite disponibile la 150 ml si 260 ml – Model Unisex disponibil la 260 ml – Marcaje clare pe biberon ce asigura o masurare precisa pentru alimente Toate componentele biberoanelor si canilor Nip sunt potrivite pentru sterilizare si fierbere. Ele pot fi amestecate si folosite conform nevoilor Dvs si se potrivesc la toate biberoanele standard sau cu gat larg disponibile în comert. Biberoanele si canile Nip sunt fabricate integral în Germania din materiale de înalta calitate nu contin Bisfenol A (BPA) si sunt certificate de laboratoare de testare si institute independente în conformitate cu standardele EN 14350.
22,00 lei
Biberon cu gat larg nip Girl din PP 150 ml cu tetina silicon ortodontica ventilata debit mediu (M) de la 0 luni Biberoanele nip sunt alcatuite din: 1. Capacul de protectie – ofera protectie igienica în conditii de siguranta pentru tetina; se fixeaza ferm de inelul cu filet. 2. Inelul cu filet – realizat din material foarte rezistenr la socuri este prevazut cu o proeminenta ce permite deschiderea si închiderea usoara a capacului si împiedica rostogolirea sticlei atunci cand este în pozitie orizontala. 3. Tetina – ortodontica din silicon moale sau latex cu supapa anti-colici si manson extra rezistent pentru o fixare perfecta pe gatul biberonului fara a permite picurarea. 4. Discul – disponibil doar la biberoanele standard – se monteaza în interiorul inelului cu filet si asigura o etansare perfecta în cazul transportului sau agitarii continutului din biberon. Prevazut cu un maner practic pentru îndepartarea usoara. 5. Corpul biberonului – confectionat din sticla sau polipropilena incasanta de înalta calitate (PP) imprimat în culori stralucitoare fara PVC si sigur pentru alimente. Marcajele clare de pe biberon asigura o masurare precisa pentru alimente. Descriere Biberoane nip cu gat larg – Tetina din silicon pentru biberoane cu gat larg ortodontica ventilata anti-colici cu sistem inovativ ACTIFLEX ce împiedica închiderea sau lipirea tetinei si asigura un flux constant de lichid; – Design modern în culori stralucitoare – Realizate din Polipropilena (PP) un material usor incasant fin si placut la atingere fara BPA – Usor de apucat datorita formei ergonomice de clepsidra – Gatul larg asigura o umplere si o curatare usoara – Capacul împiedica picurarea tetinei (nu necesita disc) – Gaica practica potrivita pentru agatarea de lantul pentru suzete – Modele pentru Baietei sau Fetite disponibile la 150 ml si 260 ml – Model Unisex disponibil la 260 ml – Marcaje clare pe biberon ce asigura o masurare precisa pentru alimente Toate componentele biberoanelor si canilor Nip sunt potrivite pentru sterilizare si fierbere. Ele pot fi amestecate si folosite conform nevoilor Dvs si se potrivesc la toate biberoanele standard sau cu gat larg disponibile în comert. Biberoanele si canile Nip sunt fabricate integral în Germania din materiale de înalta calitate nu contin Bisfenol A (BPA) si sunt certificate de laboratoare de testare si institute independente în conformitate cu standardele EN 14350.
22,00 lei
Biberon cu gat larg nip Unisex din PP 260 ml cu tetina silicon ortodontica ventilata debit mediu (M) de la 0 luni Biberoanele nip sunt alcatuite din: 1. Capacul de protectie – ofera protectie igienica în conditii de siguranta pentru tetina; se fixeaza ferm de inelul cu filet. 2. Inelul cu filet – realizat din material foarte rezistenr la socuri este prevazut cu o proeminenta ce permite deschiderea si închiderea usoara a capacului si împiedica rostogolirea sticlei atunci cand este în pozitie orizontala. 3. Tetina – ortodontica din silicon moale sau latex cu supapa anti-colici si manson extra rezistent pentru o fixare perfecta pe gatul biberonului fara a permite picurarea. 4. Discul – disponibil doar la biberoanele standard – se monteaza în interiorul inelului cu filet si asigura o etansare perfecta în cazul transportului sau agitarii continutului din biberon. Prevazut cu un maner practic pentru îndepartarea usoara. 5. Corpul biberonului – confectionat din sticla sau polipropilena incasanta de înalta calitate (PP) imprimat în culori stralucitoare fara PVC si sigur pentru alimente. Marcajele clare de pe biberon asigura o masurare precisa pentru alimente. Descriere Biberoane nip cu gat larg – Tetina din silicon pentru biberoane cu gat larg ortodontica ventilata anti-colici cu sistem inovativ ACTIFLEX ce împiedica închiderea sau lipirea tetinei si asigura un flux constant de lichid; – Design modern în culori stralucitoare – Realizate din Polipropilena (PP) un material usor incasant fin si placut la atingere fara BPA – Usor de apucat datorita formei ergonomice de clepsidra – Gatul larg asigura o umplere si o curatare usoara – Capacul împiedica picurarea tetinei (nu necesita disc) – Gaica practica potrivita pentru agatarea de lantul pentru suzete – Modele pentru Baietei sau Fetite disponibile la 150 ml si 260 ml – Model Unisex disponibil la 260 ml – Marcaje clare pe biberon ce asigura o masurare precisa pentru alimente Toate componentele biberoanelor si canilor Nip sunt potrivite pentru sterilizare si fierbere. Ele pot fi amestecate si folosite conform nevoilor Dvs si se potrivesc la toate biberoanele standard sau cu gat larg disponibile în comert. Biberoanele si canile Nip sunt fabricate integral în Germania din materiale de înalta calitate nu contin Bisfenol A (BPA) si sunt certificate de laboratoare de testare si institute independente în conformitate cu standardele EN 14350.
23,00 lei
Caracteristici: biberonul se poate atasa cu usurinta la cupa pentru san a pompei Spectra astfel nu veti mai irosi nici un pic de lapte in timpul colectarii dar se poate folosi si pentru hranirea bebelusului multumita tetinei incluse in set usor de curatat si sterilizat se pot depozita atat in frigider cat si in congelator cand doriti sa depozitati biberoanele la congelator umpleti 2/3 din capacitatea lor nu contine BPA pretul este per bucata Setul contine: biberon tetina marime S: recomandata copiilor intre 0- 3 luni Capacitate biberon: 160 ml Atentie! Sterilizati produsul timp de 30 de secunde in apa fiarta inainte de fiecare utilizare. Dupa fiecare folosire spalati cu apa calda si sapun. Acest produs este un accesoriu pentru dispozitive medicale si nu intra sub incidenta O.U.G. 34/2014 art 3 alin 3 lit b privind returul produselor.
31,00 lei
Biberon nip din sticla cu gat larg Boy+Girl 120 ml cu tetina silicon ortodontica ventilata pt lapte (S) marimea 1 (0-6 luni) Biberoanele nip sunt alcatuite din: 1. Capacul de protectie – ofera protectie igienica in conditii de siguranta pentru tetina; se fixeaza ferm de inelul cu filet. 2. Inelul cu filet – realizat din material foarte rezistenr la socuri este prevazut cu o proeminenta ce permite deschiderea si inchiderea usoara a capacului si impiedica rostogolirea sticlei atunci cand este in pozitie orizontala. 3. Tetina – ortodontica din silicon moale cu supapa anti-colici si manson extra rezistent pentru o fixare perfecta pe gatul biberonului fara a permite picurarea. 4. Corpul biberonului – confectionat din sticla. Marcajele clare de pe biberon asigura o masurare precisa pentru alimente. Descriere Biberoane nip wide din sticla – Tetina ortodontica ventilata anti-colici din silicon – Design modern in culori stralucitoare – Fabricate din sticla extrem de rezistenta la temperaturi ridicate fina si neporoasa fara BPA – Modele pentru Baietei sau Fetite disponibile la 120 ml – Marcaje clare pe biberon ce asigura o masurare precisa pentru alimente Toate componentele biberoanelor si canilor Nip sunt potrivite pentru sterilizare si fierbere. Ele pot fi amestecate si folosite conform nevoilor Dvs si se potrivesc la toate biberoanele standard sau cu gat larg disponibile in comert. Biberoanele si canile Nip sunt fabricate integral in Germania din materiale de inalta calitate nu contin Bisfenol A (BPA) si sunt certificate de laboratoare de testare si institute independente in conformitate cu standardele EN 14350.
39,00 lei
Biberon nip din sticla cu gat larg Boy+Girl 120 ml cu tetina silicon ortodontica ventilata pt lapte (S) marimea 1 (0-6 luni) Biberoanele nip sunt alcatuite din: 1. Capacul de protectie – ofera protectie igienica in conditii de siguranta pentru tetina; se fixeaza ferm de inelul cu filet. 2. Inelul cu filet – realizat din material foarte rezistenr la socuri este prevazut cu o proeminenta ce permite deschiderea si inchiderea usoara a capacului si impiedica rostogolirea sticlei atunci cand este in pozitie orizontala. 3. Tetina – ortodontica din silicon moale cu supapa anti-colici si manson extra rezistent pentru o fixare perfecta pe gatul biberonului fara a permite picurarea. 4. Corpul biberonului – confectionat din sticla. Marcajele clare de pe biberon asigura o masurare precisa pentru alimente. Descriere Biberoane nip wide din sticla – Tetina ortodontica ventilata anti-colici din silicon – Design modern in culori stralucitoare – Fabricate din sticla extrem de rezistenta la temperaturi ridicate fina si neporoasa fara BPA – Modele pentru Baietei sau Fetite disponibile la 120 ml – Marcaje clare pe biberon ce asigura o masurare precisa pentru alimente Toate componentele biberoanelor si canilor Nip sunt potrivite pentru sterilizare si fierbere. Ele pot fi amestecate si folosite conform nevoilor Dvs si se potrivesc la toate biberoanele standard sau cu gat larg disponibile in comert. Biberoanele si canile Nip sunt fabricate integral in Germania din materiale de inalta calitate nu contin Bisfenol A (BPA) si sunt certificate de laboratoare de testare si institute independente in conformitate cu standardele EN 14350.
39,00 lei
Biberoanele nip sunt alcatuite din: 1. Capacul de protectie – ofera prtectie igienica in conditii de siguranta pentru tetina; se fixeaza ferm de inelul cu filet. 2. Inelul cu filet – realizat din material foarte rezistenr la socuri este prevazut cu o proeminenta ce permite deschiderea si inchiderea usoara a capacului si impiedica rostogolirea sticlei atunci cand este in pozitie orizontala. 3. Tetina – ortodontica din silicon moale sau latex cu supapa anti-colici si manson extra rezistent pentru o fixare perfecta pe gatul biberonului fara a permite picurarea. 4. Discul – disponibil doar la biberoanele standard – se monteaza in interiorul inelului cu filet si asigura o etansare perfecta in cazul transportului sau agitarii continutului din biberon. Prevazut cu un maner practic pentru indepartarea usoara. 5. Corpul biberonului – confectionat din sticla sau polipropilena incasanta de inalta calitate (PP) imprimat in culori stralucitoare fara PVC si sigur pentru alimente. Marcajele clare de pe biberon asigura o masurare precisa pentru alimente. Descriere Biberoane nip Standard Family – Tetina ortodontica ventilata anti-colici din latex – Design atractiv cu diverse animale in culori luminoase – Realizate din Polipropilena (PP) un material usor incasant fin si placut la atingere fara BPA – Modele pentru Baietei sau Fetite disponibile la 250 ml – Model Unisex disponibil la 125 ml – Marcaje clare pe biberon ce asigura o masurare precisa pentru alimente Toate componentele biberoanelor si canilor Nip sunt potrivite pentru sterilizare si fierbere. Ele pot fi amestecate si folosite conform nevoilor Dvs si se potrivesc la toate biberoanele standard sau cu gat larg disponibile in comert. Biberoanele si canile Nip sunt fabricate integral in Germania din materiale de inalta calitate nu contin Bisfenol A (BPA) si sunt certificate de laboratoare de testare si institute independente in conformitate cu standardele EN 14350.
15,00 lei
Biberoanele nip sunt alcatuite din: 1. Capacul de protectie – ofera prtectie igienica in conditii de siguranta pentru tetina; se fixeaza ferm de inelul cu filet. 2. Inelul cu filet – realizat din material foarte rezistenr la socuri este prevazut cu o proeminenta ce permite deschiderea si inchiderea usoara a capacului si impiedica rostogolirea sticlei atunci cand este in pozitie orizontala. 3. Tetina – ortodontica din silicon moale sau latex cu supapa anti-colici si manson extra rezistent pentru o fixare perfecta pe gatul biberonului fara a permite picurarea. 4. Discul – disponibil doar la biberoanele standard – se monteaza in interiorul inelului cu filet si asigura o etansare perfecta in cazul transportului sau agitarii continutului din biberon. Prevazut cu un maner practic pentru indepartarea usoara. 5. Corpul biberonului – confectionat din sticla sau polipropilena incasanta de inalta calitate (PP) imprimat in culori stralucitoare fara PVC si sigur pentru alimente. Marcajele clare de pe biberon asigura o masurare precisa pentru alimente. Descriere Biberoane nip Standard Family – Tetina ortodontica ventilata anti-colici din latex – Design atractiv cu diverse animale in culori luminoase – Realizate din Polipropilena (PP) un material usor incasant fin si placut la atingere fara BPA – Modele pentru Baietei sau Fetite disponibile la 250 ml – Model Unisex disponibil la 125 ml – Marcaje clare pe biberon ce asigura o masurare precisa pentru alimente Toate componentele biberoanelor si canilor Nip sunt potrivite pentru sterilizare si fierbere. Ele pot fi amestecate si folosite conform nevoilor Dvs si se potrivesc la toate biberoanele standard sau cu gat larg disponibile in comert. Biberoanele si canile Nip sunt fabricate integral in Germania din materiale de inalta calitate nu contin Bisfenol A (BPA) si sunt certificate de laboratoare de testare si institute independente in conformitate cu standardele EN 14350.
17,00 lei
Biberon nip din sticla 125 ml cu tetina latex ortodontica ventilata pt ceai (S) marimea 1 (0-6 luni) Biberoanele nip sunt alcatuite din: 1. Capacul de protectie – ofera prtectie igienica in conditii de siguranta pentru tetina; se fixeaza ferm de inelul cu filet. 2. Inelul cu filet – realizat din material foarte rezistenr la socuri este prevazut cu o proeminenta ce permite deschiderea si inchiderea usoara a capacului si impiedica rostogolirea sticlei atunci cand este in pozitie orizontala. 3. Tetina – ortodontica din silicon moale sau latex cu supapa anti-colici si manson extra rezistent pentru o fixare perfecta pe gatul biberonului fara a permite picurarea. 4. Discul – disponibil doar la biberoanele standard – se monteaza in interiorul inelului cu filet si asigura o etansare perfecta in cazul transportului sau agitarii continutului din biberon. Prevazut cu un maner practic pentru indepartarea usoara. 5. Corpul biberonului – confectionat din sticla sau polipropilena incasanta de inalta calitate (PP) imprimat in culori stralucitoare fara PVC si sigur pentru alimente. Marcajele clare de pe biberon asigura o masurare precisa pentru alimente. Descriere Biberoane nip Standard din sticla – Tetina ortodontica ventilata anti-colici din silicon sau latex – Design modern in culori stralucitoare – Fabricate din sticla extrem de rezistenta la temperaturi ridicate fina si neporoasa fara BPA – Modele pentru Baietei sau Fetite disponibile la 125 ml sau 250 ml – Marcaje clare pe biberon ce asigura o masurare precisa pentru alimente Toate componentele biberoanelor si canilor Nip sunt potrivite pentru sterilizare si fierbere. Ele pot fi amestecate si folosite conform nevoilor Dvs si se potrivesc la toate biberoanele standard sau cu gat larg disponibile in comert. Biberoanele si canile Nip sunt fabricate integral in Germania din materiale de inalta calitate nu contin Bisfenol A (BPA) si sunt certificate de laboratoare de testare si institute independente in conformitate cu standardele EN 14350.
28,00 lei
Biberon nip din sticla Boy+Girl 125 ml cu tetina silicon ortodontica ventilata pt ceai (S) marimea 1 (0-6 luni) Biberoanele nip sunt alcatuite din: 1. Capacul de protectie – ofera prtectie igienica in conditii de siguranta pentru tetina; se fixeaza ferm de inelul cu filet. 2. Inelul cu filet – realizat din material foarte rezistenr la socuri este prevazut cu o proeminenta ce permite deschiderea si inchiderea usoara a capacului si impiedica rostogolirea sticlei atunci cand este in pozitie orizontala. 3. Tetina – ortodontica din silicon moale sau latex cu supapa anti-colici si manson extra rezistent pentru o fixare perfecta pe gatul biberonului fara a permite picurarea. 4. Discul – disponibil doar la biberoanele standard – se monteaza in interiorul inelului cu filet si asigura o etansare perfecta in cazul transportului sau agitarii continutului din biberon. Prevazut cu un maner practic pentru indepartarea usoara. 5. Corpul biberonului – confectionat din sticla sau polipropilena incasanta de inalta calitate (PP) imprimat in culori stralucitoare fara PVC si sigur pentru alimente. Marcajele clare de pe biberon asigura o masurare precisa pentru alimente. Descriere Biberoane nip Standard din sticla – Tetina ortodontica ventilata anti-colici din silicon sau latex – Design modern in culori stralucitoare – Fabricate din sticla extrem de rezistenta la temperaturi ridicate fina si neporoasa fara BPA – Modele pentru Baietei sau Fetite disponibile la 125 ml sau 250 ml – Marcaje clare pe biberon ce asigura o masurare precisa pentru alimente Toate componentele biberoanelor si canilor Nip sunt potrivite pentru sterilizare si fierbere. Ele pot fi amestecate si folosite conform nevoilor Dvs si se potrivesc la toate biberoanele standard sau cu gat larg disponibile in comert. Biberoanele si canile Nip sunt fabricate integral in Germania din materiale de inalta calitate nu contin Bisfenol A (BPA) si sunt certificate de laboratoare de testare si institute independente in conformitate cu standardele EN 14350.
29,00 lei
Biberon nip din sticla Boy+Girl 250 ml cu tetina silicon ortodontica ventilata pt lapte (M) marimea 1 (0-6 luni) Biberoanele nip sunt alcatuite din: 1. Capacul de protectie – ofera prtectie igienica in conditii de siguranta pentru tetina; se fixeaza ferm de inelul cu filet. 2. Inelul cu filet – realizat din material foarte rezistenr la socuri este prevazut cu o proeminenta ce permite deschiderea si inchiderea usoara a capacului si impiedica rostogolirea sticlei atunci cand este in pozitie orizontala. 3. Tetina – ortodontica din silicon moale sau latex cu supapa anti-colici si manson extra rezistent pentru o fixare perfecta pe gatul biberonului fara a permite picurarea. 4. Discul – disponibil doar la biberoanele standard – se monteaza in interiorul inelului cu filet si asigura o etansare perfecta in cazul transportului sau agitarii continutului din biberon. Prevazut cu un maner practic pentru indepartarea usoara. 5. Corpul biberonului – confectionat din sticla sau polipropilena incasanta de inalta calitate (PP) imprimat in culori stralucitoare fara PVC si sigur pentru alimente. Marcajele clare de pe biberon asigura o masurare precisa pentru alimente. Descriere Biberoane nip Standard din sticla – Tetina ortodontica ventilata anti-colici din silicon sau latex – Design modern in culori stralucitoare – Fabricate din sticla extrem de rezistenta la temperaturi ridicate fina si neporoasa fara BPA – Modele pentru Baietei sau Fetite disponibile la 125 ml sau 250 ml – Marcaje clare pe biberon ce asigura o masurare precisa pentru alimente Toate componentele biberoanelor si canilor Nip sunt potrivite pentru sterilizare si fierbere. Ele pot fi amestecate si folosite conform nevoilor Dvs si se potrivesc la toate biberoanele standard sau cu gat larg disponibile in comert. Biberoanele si canile Nip sunt fabricate integral in Germania din materiale de inalta calitate nu contin Bisfenol A (BPA) si sunt certificate de laboratoare de testare si institute independente in conformitate cu standardele EN 14350.
33,00 lei
Biberon nip din sticla cu gat larg Boy+Girl 240 ml cu tetina silicon ortodontica ventilata pt lapte (S) marimea 1 (0-6 luni) Biberoanele nip sunt alcatuite din: 1. Capacul de protectie – ofera protectie igienica in conditii de siguranta pentru tetina; se fixeaza ferm de inelul cu filet. 2. Inelul cu filet – realizat din material foarte rezistenr la socuri este prevazut cu o proeminenta ce permite deschiderea si inchiderea usoara a capacului si impiedica rostogolirea sticlei atunci cand este in pozitie orizontala. 3. Tetina – ortodontica din silicon moale cu supapa anti-colici si manson extra rezistent pentru o fixare perfecta pe gatul biberonului fara a permite picurarea. 4. Corpul biberonului – confectionat din sticla. Marcajele clare de pe biberon asigura o masurare precisa pentru alimente. Descriere Biberoane nip wide din sticla – Tetina ortodontica ventilata anti-colici din silicon – Design modern in culori stralucitoare – Fabricate din sticla extrem de rezistenta la temperaturi ridicate fina si neporoasa fara BPA – Modele pentru Baietei sau Fetite disponibile la 240 ml – Marcaje clare pe biberon ce asigura o masurare precisa pentru alimente Toate componentele biberoanelor si canilor Nip sunt potrivite pentru sterilizare si fierbere. Ele pot fi amestecate si folosite conform nevoilor Dvs si se potrivesc la toate biberoanele standard sau cu gat larg disponibile in comert. Biberoanele si canile Nip sunt fabricate integral in Germania din materiale de inalta calitate nu contin Bisfenol A (BPA) si sunt certificate de laboratoare de testare si institute independente in conformitate cu standardele EN 14350. Dimensiuni 10 8 x 6 4 x 6 2 cm
41,00 lei
Biberon nip din sticla cu gat larg Boy+Girl 240 ml cu tetina silicon ortodontica ventilata pt lapte (S) marimea 1 (0-6 luni) Biberoanele nip sunt alcatuite din: 1. Capacul de protectie – ofera protectie igienica in conditii de siguranta pentru tetina; se fixeaza ferm de inelul cu filet. 2. Inelul cu filet – realizat din material foarte rezistenr la socuri este prevazut cu o proeminenta ce permite deschiderea si inchiderea usoara a capacului si impiedica rostogolirea sticlei atunci cand este in pozitie orizontala. 3. Tetina – ortodontica din silicon moale cu supapa anti-colici si manson extra rezistent pentru o fixare perfecta pe gatul biberonului fara a permite picurarea. 4. Corpul biberonului – confectionat din sticla. Marcajele clare de pe biberon asigura o masurare precisa pentru alimente. Descriere Biberoane nip wide din sticla – Tetina ortodontica ventilata anti-colici din silicon – Design modern in culori stralucitoare – Fabricate din sticla extrem de rezistenta la temperaturi ridicate fina si neporoasa fara BPA – Modele pentru Baietei sau Fetite disponibile la 240 ml – Marcaje clare pe biberon ce asigura o masurare precisa pentru alimente Toate componentele biberoanelor si canilor Nip sunt potrivite pentru sterilizare si fierbere. Ele pot fi amestecate si folosite conform nevoilor Dvs si se potrivesc la toate biberoanele standard sau cu gat larg disponibile in comert. Biberoanele si canile Nip sunt fabricate integral in Germania din materiale de inalta calitate nu contin Bisfenol A (BPA) si sunt certificate de laboratoare de testare si institute independente in conformitate cu standardele EN 14350. Dimensiuni 10 8 x 6 4 x 6 2 cm
41,00 lei
Biberoane nip Standard Trendy Boy Caracteristici – Tetina ortodontica ventilata anti-colici din silicon – Design modern in culori stralucitoare – Realizate din Polipropilena (PP) un material usor incasant fin si placut la atingere fara BPA – Usor de apucat datorita formei ergonomice de clepsidra – 250 ml – Marcaje clare pe biberon ce asigura o masurare precisa pentru alimente Biberoanele nip sunt alcatuite din: 1. Capacul de protectie – ofera prtectie igienica in conditii de siguranta pentru tetina; se fixeaza ferm de inelul cu filet. 2. Inelul cu filet – realizat din material foarte rezistenr la socuri este prevazut cu o proeminenta ce permite deschiderea si inchiderea usoara a capacului si impiedica rostogolirea sticlei atunci cand este in pozitie orizontala. 3. Tetina – ortodontica din silicon moale sau latex cu supapa anti-colici si manson extra rezistent pentru o fixare perfecta pe gatul biberonului fara a permite picurarea. 4. Discul – disponibil doar la biberoanele standard – se monteaza in interiorul inelului cu filet si asigura o etansare perfecta in cazul transportului sau agitarii continutului din biberon. Prevazut cu un maner practic pentru indepartarea usoara. 5. Corpul biberonului – confectionat din sticla sau polipropilena incasanta de inalta calitate (PP) imprimat in culori stralucitoare fara PVC si sigur pentru alimente. Marcajele clare de pe biberon asigura o masurare precisa pentru alimente. Toate componentele biberoanelor si canilor Nip sunt potrivite pentru sterilizare si fierbere. Ele pot fi amestecate si folosite conform nevoilor Dvs si se potrivesc la toate biberoanele standard sau cu gat larg disponibile in comert. Biberoanele si canile Nip sunt fabricate integral in Germania din materiale de inalta calitate nu contin Bisfenol A (BPA) si sunt certificate de laboratoare de testare si institute independente in conformitate cu standardele EN 14350.
17,00 lei
Biberoanele nip sunt alcatuite din: 1. Capacul de protectie – ofera protectie igienica in conditii de siguranta pentru tetina; se fixeaza ferm de inelul cu filet. 2. Inelul cu filet – realizat din material foarte rezistenr la socuri este prevazut cu o proeminenta ce permite deschiderea si inchiderea usoara a capacului si impiedica rostogolirea sticlei atunci cand este in pozitie orizontala. 3. Tetina – ortodontica din silicon moale sau latex cu supapa anti-colici si manson extra rezistent pentru o fixare perfecta pe gatul biberonului fara a permite picurarea. 4. Discul – disponibil doar la biberoanele standard – se monteaza in interiorul inelului cu filet si asigura o etansare perfecta in cazul transportului sau agitarii continutului din biberon. Prevazut cu un maner practic pentru indepartarea usoara. 5. Corpul biberonului – confectionat din sticla sau polipropilena incasanta de inalta calitate (PP) imprimat in culori stralucitoare fara PVC si sigur pentru alimente. Marcajele clare de pe biberon asigura o masurare precisa pentru alimente. Descriere Biberoane nip Standard Trendy – Tetina ortodontica ventilata anti-colici din silicon – Design modern in culori stralucitoare – Realizate din Polipropilena (PP) un material usor incasant fin si placut la atingere fara BPA – Usor de apucat datorita formei ergonomice de clepsidra – Modele pentru Baietei sau Fetite disponibile la 250 ml – Model Unisex disponibil la 125 ml – Marcaje clare pe biberon ce asigura o masurare precisa pentru alimente Toate componentele biberoanelor si canilor Nip sunt potrivite pentru sterilizare si fierbere. Ele pot fi amestecate si folosite conform nevoilor Dvs si se potrivesc la toate biberoanele standard sau cu gat larg disponibile in comert. Biberoanele si canile Nip sunt fabricate integral in Germania din materiale de inalta calitate nu contin Bisfenol A (BPA) si sunt certificate de laboratoare de testare si institute independente in conformitate cu standardele EN 14350.
15,00 lei
Incurajeaza copiii sa bea lichide singuri!Cana anticurgere Nursing Natural cu cioc tare 260ml este recomandata copiilor peste 6 luni. Realizata pentru a face trecerea mai usoara de la biberon la cana. Dotata cu supapa anti-curgere inteligent creata pentru a evita curgerile de lichid nedorite. Este prevazuta cu un cioc tare pentru a face bautul simplu si cu manere usor de manevrat care ii ajuta pe copii sa apuce cana si sa bea cu incredere. Capac igienic Capacitate 260 ml Design modern Prevazuta cu manere de prindere antiderapante si detasabile Se poate spala la masina de spalat vase. Se sterilizeaza cu solutie de sterilizare la rece si pastile de sterilizat. Urmariti instructiunile pastilelor si solutiilor de sterilizare. Recomandata pentru copiii de la 6 luni 0%BPAVarsta: 6+ luni
29,00 lei
Cutie igienica pentru suzete – Potrivita pentru toate modelele si dimensiunile de suzete – Dezinfectare rapida si usoara a suzetei cu ajutorul microundelor in doar 60 de secunde – Depozitare igienica a suzetei – Forma cutiei garanteaza ca aburii ajung in orice parte a tetinei si asigura o dezinfectare uniforma – Balama extrem de puternica pentru inchideri si deschideri multiple – Gaica practica potrivita pentru agatarea de lantul pentru suzete – Confectionata din material plastic foarte rezistent la socuri usor si placut la atingere fara BPA fara PVC – Disponibile in 3 culori: roz turcoaz sau alb. – Mod de folosire: turnati 2 lingurite de apa pe fundul cutiei si introduceti suzeta inauntru. Inchideti cutia si puneti-o intr-un cuptor cu microunde timp de 60 de secunde la puterea maxima de 800 Wati. Apoi permiteti cutiei si suzetei sa se raceasca aproximativ 2 minute si scurgeti resturile de apa din interior. Suzeta este acum dezinfectata si poate fi pastrata igienic in cutie pana la folosire. – Produs fabricat exclusiv in Germania din materiale de inalta calitate.
14,00 lei
Descriere: Gel Natural gingii pentru bebeluși cu efect calmant. Pentru utilizare in perioada de dentiție sau in caz de probleme cu roșeața gingiilor la copii. Gelul nu are ingrediente petrochimice și nu dăunează gingiilor delicate ale copiilor. Utilizarea propolisului musetelul mallow calendula dau o ușurare așteptată de copil. Gelul este complet sigur pentru copil chiar dacă este inghițit. Produs imbogățit cu substanțe valoroase care protejează pielea copilului: propolis acționând dezinfectant și protector florile de mallow au un efect calmant și protector;extractul de musetel are efecte anti-inflamatorii si calmante;Extractul de calendula are proprietăți antibacteriene și dezinfectante Caracteristici: nu conține SLS și SLES fenoxietanol; 100% ingrediente de origine naturala; extractele de plante nu provin din OMG-uri modificate genetic; testat dermatologic și sub supravegherea pediatrilor; nu au fost testate pe animale Are Certificatul de produs Bio Eco – AIAB; fabricat in Italia Vârsta recomandata: + 0 luni ; capacitate : 20ml Instrucțiuni de utilizare: Pentru gingii iritate și pentru agravare. Aplicați pe degetul curat apoi masați ușor gingiile copilului. INCI: Aqua Guma Xanthan Extract de Tilia Tomentosa (Bio) Glicerina Extract de propolis Extract de flori Calendula officinalis (Bio) Extract de flori Chamomilla Recutita (Bio) Extract de flori / frunze Malva Sylvestris Benzoat de sodiu sorbat de potasiu acid citric.
38,00 lei
Inel pentru dentitie In primii ani de viata ai bebelusului gurita are nevoie de multa atentie intrucat baza unor dinti si gingii sanatoase este pusa foarte devreme. De aceea ingrijirea corecta a guritei incepe chiar inainte de aparatia primului dintisor. Astfel bebelusul nu numai ca va fi pregatit pentru aparitia dintisorilor dar se va obisnui de la inceput cu o igiena orala corecta. In jurul varstei de 6 luni cand incep sa apara primii dintisori apare adesea si durerea si mancarimea neplacuta. – Inel pentru dentitie cu 3 tipuri diferite de suprafete pentru a oferi senzatii de calmare a durerii cat mai variate prin racire sau masaj – Elementele umpute cu apa elibereaza racoare pentru o perioada lunga de timp astfel incat sa aline durerea cauzata de cresterea dintisorilor – Suprafata structurata maseaza usor gingiile si bolta palatina – Materiale variate cu o duritate variata pentru o gama larga de experiente si senzatii la muscare – Suprafetele diferite stimuleaza instinctul de joaca al copilului si simtul atingerii – Elementele lungi sunt concepute pentru a ajunge la dintisorii din spate – Greutatea redusa si forma ergonomica o fac usor de tinut in mana – Pentru bebelusii cu varste de peste 3 luni – Produs fabricat exclusiv in Germania cu materiale de inalta calitate fara BPA fara ftalati fara PVC.
26,00 lei
– Inel pentru dentitie cu tipuri diferite de suprafete pentru a oferi senzatii de calmare a durerii cat mai variate prin racire sau masaj – Elementele umpute cu apa elibereaza racoare pentru o perioada lunga de timp astfel incat sa aline durerea cauzata de cresterea dintisorilor – Suprafata structurata maseaza usor gingiile pana la molari – Materiale diferite cu o duritate variata pentru o gama larga de experiente si senzatii la muscare – Suprafetele diferite stimuleaza instinctul de joaca al copilului si simtul atingerii – Zgomotul zornaitorii si structurile de suprafata incurajeaza simtul atingerii si joaca – Greutatea redusa si forma ergonomica o fac usor de tinut in mana – Pentru bebelusii cu varste de peste 3 luni – Produs fabricat din materiale de inalta calitate fara plastic fara PVC. Instructiuni de siguranta : Folositi produsul doar in scopul descris. Incetati folosirea produslui daca prezinta defecte. Utilizarea : Introduceti inelul de dentitie in frigider pentru a putea oferi senzatia de racire a dentitiei. Clatiti-l in jetul de apa de la robinet inainte de fiecare folosire. Curatarea : Clatiti inelul in jetul de apa calda de la robinet. Nu-l curatati niciodata in apa extrem de calda (peste 60° C) cum ar fi in masina de spalat vase sau in sterilizator altfel se poate deteriora produsul.
28,00 lei
– Ideal pentru bebelusi in timpul eruptiei dentare. – Dezvolta abilitatile motorii și simțul tactil al copilului. – Confectionat din cauciuc natural organic si durabil obtinut din arborele Hevea care in general creste in Asia de Sud-Est. – Foarte flexibil si moale prietenos cu gingiile. – Forma inelului de dentiție este calculata pentru a ajunge la incisivi canini și molari. – Prevazut cu suprafata structurata pentru masajul gingiilor. – Usor și cu forma prietenoasă pentru copii foarte ușor de tinut de mâinile mici ale bebelusilor. – Confectionat 100% din cauciuc natural BIO nu contine silicon toxine sau emolienti chimici. Instructiuni de folosire: Inaintea fiecarei folosiri curatati inelul de dentitie cu apa calda si depozitati-l in locuri uscate si igienice. Nu-l fierbeti nu-l incalziti in cuptorul cu microunde si nu-l sterilizati la sterilizatorul cu aburi! Nu poate fi spalat in masina de spalat vase! Nu-l curaratati nu agenti de curatare abrazivi. Nu-l expuneti la lumina directa a soarelului sau la caldura! Unii copii pot avea reactii alergice la cauciuc natural. Daca observati orice reactie alergica in timpul folosirii inelului de dentitie incetati sa-l mai folositi! A se folosi numai sub supravegherea unui adult. Verificati inelul de dentitie inainte si dupa fiecare folosire. Daca apar semne de deteriorare incetati sa-l mai folositi!
44,00 lei
– Foarte util in timpul eruptiei dentare – Prevazut cu zimti care maseaza gingia – Umplut cu apa distilata – Poate fi racit in frigider – Culoare: galben – Produs de foarte buna calitate testata si premiata in Germania – Poate fi folosit de copiii in varsta de pana la 6 luni – Fara PVC
17,00 lei
Ajuta copilul sa castige experienta initiala de miscare atingere auz si apucare intr-un mod distractiv. Bebelusilor le place sa se familiarizeze cu obiectele prin introducerea lor in gurita. Materialul este certificat GOTS si este fabricat din 100% bumbac organic obtinut din culturi ecologice controlate supus unor teste stricte pentru verificarea toxinelor Potrivita de la nasterea bebelusului La scuturare emite un sunet placut si moale nederanjant pentru bebelus Dezvolta abilitatile motorii simtul atingerii si auzul copilului Fara suprafete care stralucesc
56,00 lei
In primii ani de viata ai bebelusului gurita are nevoie de multa atentie intrucat baza unor dinti si gingii sanatoase este pusa foarte devreme. De aceea ingrijirea corecta a guritei incepe chiar inainte de aparatia primului dintisor. Astfel bebelusul nu numai ca va fi pregatit pentru aparitia dintisorilor dar se va obisnui de la inceput cu o igiena orala corecta. In jurul varstei de 6 luni cand incep sa apara primii dintisori apare adesea si durerea si mancarimea neplacuta. Sustine-ti bebelusul oferindu-i dragostea si intelegerea ta. – Jucarie pentru dentitie pentru un masaj precis al gingiilor si alinarea durerilor atunci cand primii dintisori sunt gata sa iasa – Opt zone diferite pentru masticare ce ofera bebelusului experiente variate la muscare – Piciorusele figurinei sunt proiectate sa ajunga la dintisorii din spate – Dispozitiv incorporat de dozare a gelului de calmare a durerilor datorate cresterii dintisorilor – Forma ergonomica o face usor de apucat – Extrem de usoara placut de tinut in mana – Gaica practica potrivita pentru agatarea de lantul pentru suzete – Potrivite pentru bebelusii intre 3 si 12 luni – Produs fabricat exclusiv in Germania din materiale de inalta calitate fara BPA fara PVC.
9,00 lei
Caracteristici: ideal pentru o colectare rapida si eficienta a laptelui de la ambii sani sau daca doriti sa aveti un kit de rezerva pentru pompa dvs. Spectra nu contine BPA Setul include: 1buc – cupa pentru san -dimensiune cupa 24 mm 1buc – furtun 1buc – supapa 1buc – sistem de protectie ce nu permite patrunderea laptelui in motor biberon capacitate 160 ml tetina moale cu debit pentru nou-nascuti suport pentru biberon Atentie! Acest produs este un accesoriu pentru dispozitive medicale si nu intra sub incidenta O.U.G. 34/2014 art 3 alin 3 lit b privind returul produselor. Componentele care intra in contact cu laptele trebuiesc sterilizate inainte de fiecare utilizare. Laptele matern poate fi stocat 72 de ore in frigider si pana la 3 luni in congelator. Laptele matern nu se incalzeste la microunde si nu se fierbe. Folosirea componentelor la mai multe persoane poate duce la transmiterea diverselor boli.
77,00 lei
Caracteristici: ideal pentru o colectare rapida si eficienta a laptelui de la ambii sani sau daca doriti sa aveti un kit de rezerva pentru pompa dvs. Spectra nu contine BPA Setul include: 1buc – cupa pentru san -dimensiune cupa 28 mm 1buc – furtun 1buc – supapa 1buc – sistem de protectie ce nu permite patrunderea laptelui in motor biberon tetina moale cu debit pentru nou-nascuti suport pentru biberon Atentie! Acest produs este un accesoriu pentru dispozitive medicale si nu intra sub incidenta O.U.G. 34/2014 art 3 alin 3 lit b privind returul produselor. Componentele care intra in contact cu laptele trebuiesc sterilizate inainte de fiecare utilizare. Laptele matern poate fi stocat 72 de ore in frigider si pana la 3 luni in congelator. Laptele matern nu se incalzeste la microunde si nu se fierbe. Folosirea componentelor la mai multe persoane poate duce la transmiterea diverselor boli.
77,00 lei
Caracteristici: ideal pentru o colectare rapida si eficienta a laptelui de la ambii sani sau daca doriti sa aveti un kit de rezerva pentru pompa dvs. Spectra nu contine BPA Setul include: 1buc – cupa pentru san -dimensiune cupa 32 mm 1buc – furtun 1buc – supapa 1buc – sistem de protectie ce nu permite patrunderea laptelui in motor biberon tetina moale cu debit pentru nou-nascuti suport pentru biberon Atentie! Acest produs este un accesoriu pentru dispozitive medicale si nu intra sub incidenta O.U.G. 34/2014 art 3 alin 3 lit b privind returul produselor. Componentele care intra in contact cu laptele trebuiesc sterilizate inainte de fiecare utilizare. Laptele matern poate fi stocat 72 de ore in frigider si pana la 3 luni in congelator. Laptele matern nu se incalzeste la microunde si nu se fierbe. Folosirea componentelor la mai multe persoane poate duce la transmiterea diverselor boli.
77,00 lei
Caracteristici: ideal pentru o colectare rapida si eficienta a laptelui de la ambii sani sau daca doriti sa aveti un kit de rezerva pentru pompa dvs. Spectra nu contine BPA Setul include: 1buc – cupa pentru san -dimensiune cupa 20 mm 1buc – furtun 1buc – supapa 1buc – sistem de protectie ce nu permite patrunderea laptelui in motor biberon capacitate 160 ml tetina moale cu debit pentru nou-nascuti suport pentru biberon Atentie! Acest produs este un accesoriu pentru dispozitive medicale si nu intra sub incidenta O.U.G. 34/2014 art 3 alin 3 lit b privind returul produselor. Componentele care intra in contact cu laptele trebuiesc sterilizate inainte de fiecare utilizare. Laptele matern poate fi stocat 72 de ore in frigider si pana la 3 luni in congelator. Laptele matern nu se incalzeste la microunde si nu se fierbe. Folosirea componentelor la mai multe persoane poate duce la transmiterea diverselor boli.
77,00 lei

Se arată 1–36 din 101 rezultate