Carucioare copii

Carucioare copii

Carucioare copii

Mallcopii.ro va pune la dispozitie o gama variata de carucioare copii . Piata carucioarelor este din ce in ce mai diverisficata  . Astfel va ajutam sa luati decizia cea mai buna in alegerea lor .

Astfel exista : carucioare de tip umbrela , carucioare de teren,carucioare clasice .

Dacă vreți să îi oferiți bebelușului tot confortul necesar, atunci trebuie să alegeți un cărucior clasic, care este foarte rezistent și ușor de împins. Deși este una dintre cele mai scumpe modele de cărucioare, bebelușul tău va fi foarte bine protejat înăuntru. Printre dezavantaje se numără faptul că nu se pliază, ocupă mult spațiu, trebuie să cumperi landou și scaun pentru transport separat și trebuie schimbat atunci când bebelușul crește mai mare.

Carucioarele pentru copii 3 in 1 sunt utile atat pentru cel mic cat si pentru mama .

Pe langa calitatile caracteristicile si functionalitatile necesare celor mai placute plimbari caruciorul  este cea mai accesibila solutie . Cele trei componente insotesc bebelusii in prima etapa din viata cresc impreuna cu acestia fiind locul unde micutii vor avea parte de liniste confort si siguranta .

Carucioarele 3 in 1 pot sa contina :

Cadru- landou pentru nou-nascuti (utilizare intre 0-6 luni).Varianta sport (utilizare intre 6-36 luni)- scoica (se utilizeaza atat pe cadru cat si in masina de la 0 luni pana la 10 kg)  .

Accesorii incluse :

– geanta pentru mamici

– cos de cumparaturi

– husa de ploaie

– husa de picioare pentru landou

– husa de picioare pentru varianta sport

– husa de picioare pentru scoica

– adaptori de conectare scoica la cadru

In primele luni se foloseste cu fata spre parinte acesta monitorizand in permanenta bebelusul .

Cand copilul creste se va aseza cu fata spre directa de mers pentru a oferi acestuia acces la tot ce il inconjoara .

Tipul Sport

Cărucioarele de tip sport sunt foarte căutate de părinții care doresc o manevrabilitate ușoară și posibilitatea de fi folosite de la naștere până la vârsta de 2-3 ani. Spătarul trebi să fie rabatabil, deoarece bebelușul trebuie să stea întins în primele luni. Acest tip de cărucior are accesoriile de bază precum bară de protecție și suport pentru biberoane .

TOTUL PENTRU COPII PE MALLCOPII.RO .

 

 

Cos de cumparaturi