Accesorii copii

Accesorii copii

Accesorii copii

ACCESORII COPII

Aveti nevoie de accesorii copii ? Gasiti tot ce aveti nevoie pentru copii dvs. pe marketplace-ul copiilor mallcopii.ro la cele mai atractive preturi .

ACCESÓRIU, -IE, accesorii, adj.s. n. 1. Adj.s. n. (Obiect, piesă, dispozitiv) care constituie un element secundar, anex, incidental, complementar. 2. Adj. (Despre drepturi, cereri etc.) Secundar în raport cu alt drept sau altă cerere, dar legat de acestea și supunându-se ca atare unor condiții de fond și de procedură comune. – Din fr. accessoire, lat. accessorius.

ACCESÓRIU, -IE, accesorii, adj. Care constituie un element secundar, care servește de adaos sau se adaugă la un lucru principal. Ajutorîndu-se, în mod accesoriu, cu dicționarele cele mai complete, cu… adnotațiunile cele mai erudite, cu traducerile cele mai perfecte… ODOBESCU, S. II 364. (Mai ales la pl.; substantivat, n.Piese și accesorii de automobil, ca să ne îmbunătățim așezarea… cu accesoriile absolut necesare… Avea Bibescu Leventa, ceva eu aceste «accesorii absolut necesare». Ele erau, după părerea lui și a doctorului Calalb, «primul pas spre civilizație»: două accesorii curate, cu pereți și acoperișuri de stuf. SADOVEANU, P. M. 16.

ACCESÓRIU, -IE, accesorii, adj. Care constituie un element secundar. ◊ (Substantivat, n.Accesorii de îmbrăcăminte. – Fr. accessoire (lat. lit. accessorius).

*accesóriŭ, -e adj. (mlat. accessorius). Care depinde de un lucru principal: clauză accesorie S. n. Lucru accesoriŭ: a lua accesoriŭ drept principal. Accesoriile uneĭ mașinĭ, bucățile care o compun orĭ o întrețin. Adv. În mod accesoriŭ.
accesoriu a. 1. care depinde de un lucru principal; 2. care se adaogă la cel principal: clauză accesorie.
accesoriu, ~ie [At: HASDEU, I. C. 31 / V: ~or, ~oa / Pl: ~ii / E: fr accessoirelat accesorius1-2 sna (Obiect, piesă etc.) care constituie un element secundar, anex, complementar. 3 a (D. drepturi) Secundar în raport cu un altul, dar legat de acesta .

TOTUL PENTRU COPII PE MALLCOPII.RO

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *


COMENZI WHATSAPP